Exclusiv! Motivul pentru care Larisa și Adrian Bulgari nu vor copii: "Nu mai merge să faci 12 copii din care să zici că unul e bun"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 aug 2023, 04:30

De ce nu vor copii Larisa si Adrian Bulgari

Sursa: Instagram

Cei doi proaspat insuratei au fost foarte fermi in ce priveste posibilitatea de a avea in viitorul apropiat copii.

Larisa și Adrian Bulgari au făcut cununia civila în mare taina fiind prezenți doar nașii la eveniment. Cei doi și-au dorit ceva foarte restrâns și nici macar nu au vrut să organizeze nici macar o masa cu prietenii și mai mult Adrian a dat vestea cea mare că a vrut să ia numele Larisei. Însă când a venit vorba de copii, cei doi au avut o poziție foarte ferma cu privire la acest subiect.

Larisa Bulgari si Adrian nu isi doresc copii

Citește și: Exclusiv! De ce Adrian și Larisa Bulgari au vrut să facă nunta în secret. Motivul pentru care fostul concurent de la Puterea Dragostei a luat numele soției sale

"Un copil te obliga să fii unit, a spus Larisa pentru wownews. E o legătură de supraviețuire, ori te omoară ori ajungi la închisoare.

Un copil este egal cu un contract prenupțial. Tu nu te schimbi, nu o să te schimbi pentru persoana aia, ci pentru copil. Vrem că propriul copil să fie o realizare. Un copil nu îl faci din orgoliu. Nu trebuie să îl faci să iți duci neamul. Tu, că părinte trebuie să lucrezi la el până la 18 ani. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Larisa si Adrian Bulgari pun cariera pe primul loc

Citește și: Exclusiv! Kinga a vrut să îi transmită un mesaj lui Radu, însă a izbucnit în plâns: "Mi-e foarte dor de tine!"

Trăim niste vremuri în care nu toți copiii au posibilități. Oricât de mult succes ar avea la un moment dat, o să aiab amulte frustrări, oricât de mulți bani ar avea.

Cunosc acest tip de oameni. Suntem foarte focusati pe ce facem, o avem și pe mamaie cu noi, a declarat Larisa Bulgari.

Chiar daca au o situație financiara foarte buna, Larisa și Adrian vor să își vadă de proiectele lor profesionale, mai ales că au multe lucruri în plan în aceasta perioada și nici nu se gândesc la un urmaș pentru că nu sunt pregătiți pentru acest pas.

 

 

Taguri: