Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 3, subtitrat în limba română VIDEO. Kadir își calcă pe orgoliu. Ce va accepta să facă de dragul fraților săi

Autor: Bianca Hriscu

Kadir, nevoit să își calce pe orgoliu

Sursa: Captură KANAL D

Miercuri seară, de la ora 20:00, la Kanal D va fi difuzat episodul 3 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Poți urmări noul episod și online, live pe kanald.ro.

În episodul 3 al serialului „Totul pentru familia mea”, viața celor 4 frați care au rămas orfani începe să se complice din ce în ce mai mult. Vor fi umiliți de copiii care provin din familii bogate și se vor lovi de tot felul de piedici. Ce decizie va lua Kadir pentru a-și proteja frații? 

Ce se va întâmpla în episodul 3 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Pe lângă suferința provocată de moartea părinților, cei patru frați rămași orfani au de înfruntat o mulțime de alte probleme. Fără posibilități financiare și fără să aibă parte de ajutor din partea celor din jur, cei 4 trebuie să găsească soluții pentru a-și continua viața. Din dorința de a-și proteja familia, Kadir ia decizia de a-și călca pe orgoliu, astfel că va accepta oferta lui Akif. Tânărul va începe să lucreze ca ospătar la cafeneaua din școala privată a lui Akif.

În acest fel, frații mai mici ai lui Kadir, Omer și Asyie, vor putea studia gratuit. Deși problemele păreau rezolvate pentru ei, cei doi se vor lovi de răutățile copiilor veniți din familii bogate. Vor fi înjosiți, lucru pe care Kadir nu îl va putea accepta, astfel că va interveni, având o reacție violentă. Dacă atitudinea lui va avea consecințe și dacă își va pierde jobul poți vedea în episodul 3 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Emel, mezina familiei, încă refuză să accepte că părinții ei au murit. În momentul în care frații ei îi vor propune să meargă împreună la cimitir, micuța va refuza, spunând că este sigură că părinții ei se vor întoarce. În plus, pentru Emel, condițiile în care trebuie să trăiască sunt din ce în ce mai greu de suportat, lucru care pune și mai multă presiune pe Kadir.

Orhan, unchiul celor patru frați rămași orfani, încearcă din răsputeri să îi ajute, chiar dacă soția acestuia, Şengül, nu este de acord cu acest lucru și i-a alungat din casă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ce vârstă are micuța Emel din serialul „Totul pentru familia mea”. Aylin Akpinar este deja o mică vedetă

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul „Totul pentru familia mea” a debutat la Kanal D luni, 14 noiembrie 2022, iar povestea impresionantă a celor patru frați rămași orfani deja i-a cucerit pe telespectatori.

Este vorba despre un serial care prezintă o situație de viață dramatică, o poveste despre sacrificiu, devotament, iubirea pentru familie și lupta pentru a depăși obstacolele vieții.

Serialul „Totul pentru familia mea” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de patru ori pe săptămână, atât la TV, cât și online. „Totul pentru familia mea” este difuzat și online, live, în serile de luni, marți, miercuri și joi, accesând https://www.kanald.ro/live.html.    

Citește și: Cine este și câți ani are Su Burcu Yazgı Coşkun, superba actriță care interpretează rolul Asiye în noul serialul turcesc Totul pentru familia mea! Talentata actriță a debutat pe platourile de filmare la vârsta de 8 an i