Reacția neașteptată a lui Marian Drăgulescu după ce Larisa Drăgulescu a divorțat a doua oară. Ce spune fostul gimnast despre căsnicia fostei soții

Autor: Madalina Maftei

Reacția neașteptată a lui Marian Drăgulescu după ce Larisa Drăgulescu a divorțat a doua oară

Sursa: Facebook Larisa Dragulescu/ Marian Dragulescu

Marian Drăgulescu a reacționat la scurt timp după ce fosta lui soție, Larisa Drăgulescu, a dat vestea că a divorțat pentru a doua oară.

Recent, Larisa Drăgulescu a anunțat pe rețelele de socializare că ea și soțul ei, Bogdan, au decis să meargă pe drumuri separate, după ce în urmă cu un an și-au declarat iubire veșnică. Dacă vestea i-a luat prin surprindere pe internauți, nu putem spune același lucru și despre primul soț al Larisei, Marian Drăgulescu. Cum a reacționat gimnastul când a aflat că mama copiilor săi este din nou singură?

Ce spune Marian Drăgulescu despre divorțul foste soții

Marian Drăgulescu a fost destul de rezervat în declarații atunci când a fost întrebat ce părere are despre divorțul Larisei Drăgulescu de cel de-al doilea soț. Chiar dacă acum sunt în relații bune, fostul gimnast a lăsat de înțeles că nu-l privește viața personală a fostei soții. Totodată,  a mărturisit că l-a cunoscut pe Bogdan, fostul partener de viața al Larisei:  "Ce aș mai putea spune… L-am cunoscut și pe el, dată fiind conjunctura.

Ei știu mai bine ce s-a întâmplat.", a declarat Marian Drăgulescu pentru Impact.ro. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Larisa Drăgulescu, la un pas să se sinucidă! Mărturii cutremurătoare: ”Am vrut să mă arunc de la balcon împreună cu copiii mei”

Larisa Drăgulescu și fostul soț și-au încheiat relația foarte ușor, fără partaj

Procesul de divorț dintre Larisa Drăgulescu și fostul soț nu a fost deloc complicat. Cei doi nu au ajuns la partaj, pentru că au decis să-și separe bunurile înainte de căsătorie 

"Nu se împart lucrurile între mine și el. Contractul pe care am ales să îl fac este unul definitiv. Momentan tot ce am este pe numele meu și al mamei mele. Jumătate din bunurile mele îi vor reveni fetei mele, iar cealaltă jumătate îi va reveni băiatului când va deveni și el major.

Asta înseamnă: casele, afacerea salonului și intenționez să achiziționez și un teren pentru a amenaja un teren sintetic pentru sport.

Va fi un teren sintetic de fotbal, acoperit, o bază sportivă mai exact (balon) și cu un bar care să aibă o terasă unde oamenii să se hidrateze înainte sau după efort. Am făcut niște calcule și totul mă duce undeva la 100.000 de euro."  a mărturisit Larisa Drăgulescu, pentru sursa citată.

Citește și: Cine i-a spart casa Larisei Drăgulescu: „Mai bine că n-am cunoscut-o!” Fosta soție a lui Marian Drăgulescu se află la al doilea divorț