Logodnica lui Culiță Sterp a făcut primele declarații despre accidentul artistului: "Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 17 nov 2022, 13:14

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier

Sursa: Facebook Culiță Sterp

Logodnica lui Culiță Sterp a reacționat după ce artistul a fost implicat într-un accident rutier. 

Logodnica lui Culiță Sterp a avut o primă reacție, după ce artistul a fost implicat într-un accident rutier. Cântărețul a fost implicat într-un accident rutier, în Cluj-Napoca. Potrivit primelor informații, Culiță Sterp s-ar fi urcat băut la volan și ar fi părăsit locul accidentului, informează publicația locală Cluj24.  

Citește și: Cum a avut loc, de fapt, accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp. Primele imagini care demonstrează că artistul a circulat neregulamentar

Logodnica lui Culiță Sterp a făcut primele declarații despre accidentul artistului

Până în acest moment, Culiță Sterp nu a reacționat, însă logodnica artistului a  transmis un mesaj pe rețelele sociale.

”Culiță este bine sănătos. Le mulțumesc oamenilor care chiar sunt alături de familia noastră, care știu prin ce perioadă stresantă trec (cu noul brand), care trebuia să fie una mai frumoasă, dar Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat și de ce ne pune la încercare.

Îi mai mulțumesc lui Dumnezeu că totul este bine, lucrurile materiale oricum nu au contat și nu vor conta vreodată pentru noi”,
a fost mesajul postat de aceasta.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ! Culiță Sterp ar fi consumat alcool și ar fi părăsit locul accidentului! Poliția a deschis o anchetă

Accidentul in care a fost implicat cantaretul s-a soldat si cu o victima care a fost transportata de urgenta la spital de un echipaj SMURD.

In autoturismul grav avariat se afla un barbat. Culita Sterp se afla la volanul SUV-ului sau, informeaza  cluj24.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

''Polițiștii rutieri au fost sesizați în jurul orei 2.00 pentru a interveni în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani, din județul Cluj.

În urma evenimenului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

Citește și: Cine e femeia cu care era în mașină Culiță Sterp în momentul accidentului! De unde veneau cei doi și încotro se îndreptau

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier''

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.