Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 4, subtitrat în limba română VIDEO. Omer îl trage la răspundere pe Kadir pentru situația în care se află

Autor: Bianca Hriscu

Omer, la capătul răbdării 

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, episodul 4 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” va fi difuzat la Kanal D, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod emoționant și cu scene tensionate al serialului „Totul pentru familia mea” va fi difuzat joi, 17 noiembrie 2022, de la ora 20:00. Ce se va întâmpla între Omer și Kadir?

Ce se va întâmpla în episodul 4 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Rămași orfani, Kadir, Omer, Asyie și Emel încep să întâmpine din ce în ce mai multe greutăți.

Respinși de societate și puși mereu la zid pentru că provin dintr-o familie săracă, cei 4 frați încearcă să se descurce așa cum pot. Pentru Omer, situația actuală este din ce în ce mai greu de suportat, iar tânărul își va vărsa frustrările și îi va face tot felul de reproșuri lui Kadir, fratele mai mare care și-a asumat să aibă grijă de ei.

Kadir îi va atrage atenția fratelui său mai mic că trebuie să îl țină la curent cu toate deciziile pe care le ia, moment în care Omer va izbucni.

Îi va reproșa fratelui său să nu reușește să se descurce și că din această cauză au ajuns să trăiască în condiții grele. Asyie îi va atrage atenția fratelui său că este nedrept în ceea ce îl privește pe Kadir, însă acesta parte să nu realizeze gravitatea afirmațiilor pe care le face.

După ce Kadir reușise să rezolve lucrurile, astfel încât Omer și Asyie să meargă la colegiu, cei doi frați vor fi dați afară, în urma conflictelor care au avut loc în ultima perioadă.

Evident, acest lucru va agrava și mai mult situația.

Kadir nu poate accepta faptul că Omer a împrumutat bani de la un necunoscut, lucru care îl va determina să meargă să clarifice lucrurile în numele fratelui său mai mic. Tânărul va fi bătut de cei care i-au împrumutat bani lui Omer, iar cea care îl va găsi va fi Melisa. Tânăra este îndrăgostită de el și va face tot posibilul pentru a-l ajuta să depășească acest moment dificil.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum vor evolua lucrurile și dacă va accepta Kadir ajutorul Melisei poți vedea în episodul 4 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Carismaticul Doruk din noul serial Totul pentru familia mea, apariție inedită alături de cea mai importantă și iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins tânărul actor Onur Seyit Yaran!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Începând cu data de 14 noiembrie 2022, din programul TV al postului de televiziune Kanal D face parte și serialul „Totul pentru familia mea”. Este povestea unei familii marcate de o mare tragedie. Patru copii rămân orfani și sunt nevoiți să facă față tuturor greutăților. 

Serialul „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D de luni până joi, de la ora 20:00, dar poate fi urmărit și online, live pe kanald.ro. Episoadele sunt difuzate integral, subtitrate în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.     

Citește și: Şengül, mătușa celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, o actrița desăvârșită! Iată cum arată celebra Fadik Sevin Atasoy, fără machiaj! Este de-a dreptul uluitoare la vârsta sa!