Ce compromisuri face Diana Dumitrescu în relația cu soțul ei? Actrița se declară o femeie extrem de geloasă

Autor: Madalina Maftei

Ce compromisuri face Diana Dumitrescu în relația cu soțul ei

Sursa: Instagram Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu, invitată la ”Detectorul de minciuni”, a vorbit despre compromisurile pe care le face în căsnicia sa, dar și despre faptul că este o femeie geloasă.

Celebra actriță Diana Dumitrescu este invitata din această săptămână a emisiunii ”Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive. Vedeta a fost spusă la un test aspru și astfel a recunoscut ce compromisuri face în relația cu soțul său, dar și că este o femeie geloasă.

Care este secretul unei căsnicii perfecte?

Diana Dumitrescu este soție, mamă, actriță și om de televiziune, de-a lungul timpului s-a confruntat cu fel și fel de situații. Întrebată de Oana Radu dacă știe care este secretul unei căsnicii perfecte, actrița a dezvăluit că compormisul este cheia unei căsnicii fericite.

”Compromisul! Depinde foarte tare de cum comunici cu soțul, cred, și de la această comunicare cât de dispusă ești să faci compromisuri și până unde poți să duci compromisul.

Eu mi-am impus niște limite. Și eu fac compromisuri în căsnicia mea, în sensul că mai las de la mine”,
a spus Diana Dumitrescu la ”Detectorul de minciuni”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Arkanian a dat cărțile pe față și a dezvăluit cine este artistul care nu l-a suportat încă de când a intrat în echipa lui Alex Velea: ”Nu cred că mă halea prea rău”

Diana Dumitrescu se declară o femeie geloasă

Actrița a dezvăluit că este o femeie geloasă și a avut o perioadă în care îi controla telefonul soțului, însă de când s-a născut fiul lor a renunțat să mai caute și evită certurile pe cât de mult posibil.

”(n.r Ești geloasă, Diana?) Foarte. (n.r Îi verifici telefonul soțului tău?) Niciodată, de un an de zile. La începutul relației da, frecvent, îmi place că are un somn profund(...) Cam de când a apărut Carol în peisaj. Lucrurile s-au schimbat foarte mult de când a apărut copilul și dacă până să apară Carol în viața noastră aveam o relație tumultuoasă, lucrurile s-au liniștit, s-au schimbat(...)(n.r

Când îi verificai telefonul ai găsit ceva?) Da, am găsit”, a mai spus Diana Dumitrescu.

Citește și: Cu ce vedeta din România nu ar vrea Arkanian să se asocieze niciodată: ”Dacă Alex a fost supărat de cineva și eu sunt supărat pe omul ăla”