Culiță Sterp a fost prins de polițiști într-o toaletă ecologică. Noi informații despre accidentul provocat de artist

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 18 aug 2023, 01:35

Noi informații despre accidentul provocat de Culiță Sterp. Artistul a fost prins de polițiști într-o toaletă ecologică

Sursa: Facebook Culiță Sterp

Culiță Sterp s-a ascuns de polițiști într-o toaletă ecologică, după ce a provocat un accident în Cluj.

Culiță Sterp a provocat, joi dimineața, 17 noiembrie, un accident în Cluj. Artistul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a fugit de la locul accidentului, fiind prins ulterior de polițiști într-o toaletă ecologică, potrivit Culiță Sterp a fost prins de polițiști într-o toaletă ecologică. Noi informații despre accidentul provocat de artist clujust.ro. 

Citește și: Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a plecat de la locul accidentului în care a fost implicat

Culiță Sterp s-a ascuns de polițiști într-o toaletă ecologică 

Înainte de a provoca accidentul, Culiță Sterp a fost surprins de radar pe o șosea din Cluj conducând cu 96 km/h, dar artistul nu a oprit. Fiul cel mare al mamei Geta și-a continuat drumul cu viteză, iar câteva secunde mai târziu a trecut pe roșu și a lovit o mașină care circula regulamentar.

Potrivit sursei citate, aristul ar fi intrat pe interzis, imediat după accident, a parcat mașina, a sărit gardul unui șantier și s-a ascuns într-o toaletă ecologică.

Citește și: Ce făceau în mașină, de fapt, Culiță Sterp și dansatoarea blondă înainte de accident: „Au fost prea atenți unul la altul”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Polițiștii l-au găsit și l-au testat cu etilotestul, Culiță avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Însă, la analizele de sânge, care au fost făcute la mai bine de o oră de la accident, rezultatul a fost de 0,71 mg/l alcool pur.

Șoferul pe care l-a accidentat Culiță Sterp a fost transportat la spital și a avut nevoie de investigații de specialitate.

De asemenea, șoferul autoturismului, în vârstă de 32 de ani, care circula regulamentar a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. 

Citește și: Cum a avut loc, de fapt, accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp. Primele imagini care demonstrează că artistul a circulat neregulamentar

Acum, celebrul cântăreț este cercetat de polițiști și a fost reținut, după ce a făcut un accident rutier în Cluj Napoca. 

„Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive ”, a mai transmis IPJ Cluj.