Culiță Sterp, adus în cătușe în fata magistraților! Primele imagini cu artistul încătușat

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 aug 2023, 03:05

Culita Sterp a fost adus cu catusele in fata magistratilor

Sursa: Instagram

Artistul a fost adus în fata judecătorilor din Cluj încătușat după acccidentul pe care l-a provocat și fugind de la locul faptei.

Culita Sterp a fost adus in fata magistratilor dupa ce a trecut pe culoarea rosie a semaforului lovind alta masina care circula regulamentar. Mai mult, artistul a fugit de oamenii legii, insa a fost prins si retinut pentru 24 de ore.

„A părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițistului. Avem o ancheta penală în curs, astăzi cetățeanul respectiv va fi prezentat în fața instanței și instanța va fi cea care decide măsurile.

Eu nu vreau să împart cetățenii pe categorii socio-profesionale, eu vreau să spun că sunt cetățeni care respectă legea și cetățeni care nu respectă legea în România”, a spus ministrul de Interne, Lucian Bode, despre acest caz conform romaniatv.net.

Culita Sterp adus in fata magistratilor in catuse

Citește și: În ce condiții poate Culiță Sterp să scape de ispășirea pedepselor care vor veni după accidentul provocat în Cluj. Artistul este cercetat pentru trei infracțiuni

Polițiștii l-au găsit și l-au testat cu etilotestul, Culiță avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Însă, la analizele de sânge, care au fost făcute la mai bine de o oră de la accident, rezultatul a fost de 0,71 mg/l alcool pur.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Șoferul pe care l-a accidentat Culiță Sterp a fost transportat la spital și a avut nevoie de investigații de specialitate.

De asemenea, șoferul autoturismului, în vârstă de 32 de ani, care circula regulamentar a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. 

Acum, celebrul cântăreț este cercetat de polițiști și a fost reținut, după ce a făcut un accident rutier în Cluj Napoca. 

„Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive ”, a mai transmis IPJ Cluj.