Sâmbătă, la “Teo Show”, interviu în exclusivitate cu Oana Niculescu-Mizil în care anunță despărțirea de Marian Vanghelie „E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate”

Autor: Alina Petre
Actualizat: 18 aug 2023, 05:50

Sâmbătă, la “Teo Show”, interviu în exclusivitate cu Oana Niculescu-Mizil

Sâmbătă, 19 noiembrie, la “Teo Show”, difuzată de la ora 10:00, la Kanal D, Oana Niculescu-Mizil vorbește în exclusivitate despre separarea de Marian Vanghelie.

Suntem într-o perioadă... nouă ne place să spunem de pauză. Să ne regăsim, să ne reinventăm. Să formăm, din nou, o familie, pentru că eu simt în mine că noi suntem familia pe care o vrea Maria (n.r. fiica)”,  povestește aceasta.

Citește și: Maria Cârneci a dezvăluit în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Teo Show” lucruri neștiute despre viața ei. Ce defecte are artista

Sâmbătă, la “Teo Show”, interviu în exclusivitate cu Oana Niculescu-Mizil în care anunță despărțirea de Marian Vanghelie „E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate”

Cu ochii în lacrimi, Oana Mizil continuă să vorbească despre Marian Vanghelie. „ E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate. Îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările!”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acestea nu vor fi singurele dezvăluiri pe care le va face Oana Mizil la “Teo show” despre controversată relație cu Marian Vanghelie, telespectatorii o vor vedea în premieră, la TV, pe Maria, fiica celor doi.

 Nu ratați, o confesiune emoționantă a Oanei Niculescu Mizil despre separarea de Marian Vanghelie, sâmbătă, la “Teo Show”, difuzată de la ora 10:00, la Kanal D!

Citește și: Maria Cârneci despre momentele cumplite după moartea soțului ”Plâng pur și simplu, mă descarc”. Care sunt cele mai mari regrete ale artistei

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.