Fiul unui cunoscut procuror din Constanţa s-a împuşcat în cap cu arma tatălui său. De ce a recurs tânărul de 31 de ani la un asemenea gest

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 nov 2022, 15:54

De ce s-a sinucis un tânăr în vârstă de 31 de ani, fiu al unui procuror din Constanța

Sursa: PixaBay

Un bărbat în vârstă de 31 de ani și-a pus capăt zilelor împușcându-se în cap cu arma tatălui său, procuror în Constanța.

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, fiu al unui procuror din Constanța, s-a sinucis împușcându-se în cap cu arma tatălui său. Vecinii au sunat la numărul unic de urgență 112, atunci când au auzit împușcătura. Tânărul a fost preluat de medici și dus la spital, intubat, dar a murit la scurt timp din cauza unui stop cardio-respirator. 

 Motivul pentru care tânărul de 31 de ani s-a sinucis

După ce s-a sinucis iar vecinii au sunat la 112, la locul tragediei au ajuns criminaliștii, dar şi două autospeciale SMURD.

Fiul procurorului constănțean a fost intubat, ventilat și dus la UPU, dar a murit la puțin timp după ce a intrat în stop cardio-respirator. 

Citește și: Și-au ucis cu sânge rece cei șase copii și au dat foc la casă. Cum i-au găsit polițiștii pe cei doi părinți care au comis oribila crimă

„Astăzi, în jurul orei 11.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat de 31 de ani s-ar fi împușcat, cu o armă, în zona capului. 

Polițiștii Secției 3, dar și criminaliștii și polițiști de investigații criminale s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea cercetării în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Concomitent, la fața locului s-au deplasat două autospeciale SMURD din cadrul I.S.U. Dobrogea al județului Constanța, respectiv un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Citește și: Firul sinuciderii misterioase a Ceciliei, polițista din Buzău care și-a pus capăt zilelor. Ce a făcut înainte să apese pe trăgaci

Persoana în cauză prezenta semne vitale, fiind transportată de urgență la spital. 

În cauză se continuă cercetările”, a declarat IPJ Constanţa. 

Nu se știe motivul pentru care bărbatul de 31 de ani s-a sinucis, dar înainte să o facă, i-a trimis tatălui său un mesaj de adio, pe telefon.

Un bărbat a eșuat de două ori să se sinucidă 

Surse apropiate anchetei au mărturisit că bărbatul a fost şofer de maxi-taxi, a rămas fără serviciu și se află la a doua tentativă de sinucidere. În vârstă de doar 47 de ani, bărbatul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău în urmă cu două zile, după ce ar fi consumat mai multe medicamente.

Sâmbătă, pacientul s-a aruncat în gol de la etajul patru al spitalului în care era internat, cu scopul de a-și pune capăt zilelor. 

„Astăzi, 19 noiembrie 2022, un pacient în vârstă de 47 de ani, internat în secţia Medicină Internă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, pentru ingestie voluntară de medicamente (tentativă de suicid), s-a aruncat din salonul unde era internat, la etajul IV. Pacientul a suferit multiple traumatisme şi i se acordă îngrijiri medicale de specialitate. Se fac demersuri pentru a fi transferat la o unitate medicală din Capitală”, a precizat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.