Radu aruncă bomba! De ce se teme Diana cel mai tare în competiție. Concurentul i-a descoperit slăbiciunea. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, luni, 21 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 20 nov 2022, 23:43

Radu aruncă bomba

Sursa: Captură KANAL D

Radu îi dezvăluie Dianei că Emanuel a primit un mesaj de la fostul ei partener. Ce ascunde, de fapt, Diana?

Diana este pusă în fața unei situații dificile, după ce Radu i-a spus că fostul ei iubit a luat legătura cu Emanuel. Concurenții i-au spus tinerei să aibă grijă ce zice în competiție, căci detalii neașteptate ar putea să iasă la iveală despre ea.

Diana vrea să plece din Casa Iubirii pentru fostul partener?

Radu a dat cărțile pe față și a dezvăluit că a văzut un mesaj de la fostul iubit al Dianei.

Despre ce este vorba?

”Diana, a venit Emanuel la mine în cameră și mi-a arătat un mesaj de la fostul tău iubit”, a spus Radu.

Diana susține că nu știe ce au discutat cei doi și nu are ce să zică, căci este în necunoștință de cauză. 

Citește și: Cuvintele lui Emanuel o ating pe Andreea acolo unde doare cel mai tare. Concurenta izbucnește în lacrimi! Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, sâmbătă, 19 noiembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Radu a insistat pe acest subiect și a întrebat-o pe Diana dacă acest băiat reprezintă unul dintre motivele pentru care vrea să plece din Casa Iubirii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emanuel este sigur că băiatul o să mai ia legătura cu ei și se va afla anumite detalii ascunse ce au legătură cu Diana. 

Tânăra se descarcă Ancăi și îi spune că se teme de ce lucruri ar putea spune fostul ei iubit și că ar putea fi pusă într-o situație neplăcută.

Citește și: Radu, Ionuț și Nicoleta trebuie să decidă soarta colegilor lor. Pe cine vor trimite acasă? Sorin este principalul vizat! Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, duminică, 20 noiembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Totodată, tânăra se teme că fostul ei partener ar putea să intre în competiție și atunci ar fi prea mult pentru ea. Rămâne de văzut cum va ieși Diana din această situație și ce explicație va găsi, căci băieții nu par să lase lucrurile nerezolvate.

Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, luni, 21 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.