Două fetițe, de 1 an și 3 ani, au murit arse de vii, într-un incendiu pus intenționat. Cine este principalul suspect

Autor: Alina Petre
Actualizat: 21 aug 2023, 04:55

Două fetițe, de 1 an și 3 ani, au murit arse de vii, într-un incendiu pus intenționat

Un caz șocant a îngrozit întreaga comunitate dintr-un oraș din Anglia. Două fetițe, de 1 an și 3 ani, au murit arse de vii, într-un incendiu care a fost pus intenționat.

Incendiul a avut loc în noapte de duminică spre luni, în orașul Nottingham din Anglia. Cele două fetițe împreună cu mama lor au rămas captive în locuința cuprinsă flăcări, din nefericire copilele nu au mai putut fi salvate.

Citește și: Filmul tragediei în care doi frați au murit pe loc, într-un accident îngrozitor în Bacău

Două fetițe, de 1 an și 3 ani, au murit arse de vii, într-un incendiu pus intenționat

Mai multe echipaje au intervenit la fața locului și le-au acordat primul ajutor fetițelor, dar din păcate nu au supraviețuit. Mama lor a fost rănită și transportată la spital. În urma incidentului un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de crimă și tentativă de omor.

Principalul suspect este un bărbat în vârstă de 31 de ani din Clifton. Anchetatorii îl suspectează că ar fi pus focul intenționat.

Bărbatul va rămâne în arest pentru audieri.

Întreaga comunitate este șocată după tragedie, iar în zonă au fost suplimentate patrulele de poliție pentru a asigura ordinea şi siguranţa publică.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Sunt în mod clar circumstanțe foarte triste și gândurile noastre continuă să fie alături de familia celor implicați. Acesta a fost și un eveniment extrem de traumatizant pentru comunitatea locală, în special pentru vecinii care au rămas șocați și profund întristați de moartea a doi copii foarte mici. Am sporit patrulele de reasigurare în zonă și, dacă cineva are vreo îngrijorare, îi încurajăm să vorbească cu unul dintre ofițerii noștri”,  a spus unul dintre anchetatori.

Incendiu puternic, în Buzău: doi copii, de 1 an și 2 ani și jumătate, au murit 

Un incendiu puternic a izbucnit joi, la o casă din Buzău. În interiorul locuinței au rămași prinși cei doi copii, un băieţel de un an și o fetiță de doi ani.

Din nefericire, micuții nu au mai putut fi salvați. În momentul producerii incendiului, cei doi erau singuri.

„Intervine Punctul de Lucru Beceni și Detașamentul de Pompieri Buzău.În urma incendiului au rezultat 2 victime- decedate (1 băiat în vârstă de aproximativ 1 an și o fetita în vârstă de aproximativ 2 ani și 6 luni). Incendiul este localizat, se acționează pentru lichidare, suprafață afectata fiind de aproximativ 50mp) , a anunțat atunci ISU Buzău.

Citește și: Unde se afla mama copiilor din Buzău care au ars de vii în propria casă, atunci când a pornit incendiul. Este vorba despre o fetiță de doi ani și un băiețel de un an

 

Taguri: