Apariție neașteptată în Casa iubirii! Tânăra care va pași în casa fetelor va ului pe toată lumea! „Vreau să merg în camera roșie cu Sorin!” Aflați cum va reacționa concurentul marți, într-o ediție incendiară, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 21 nov 2022, 19:12
video Foto(7)

Concurenții din Casa iubirii vor avea parte de o surpriză uriașă în ediția de marți! Iată cine își va face apariția in casa fetelor!

După ce în prima ediție a săptămânii, Nicoleta și Sorin au avut parte de o surpriză plăcută și plină de emoții și suspans, deoarece tatăl concurenței le-a transmis celor doi îndrăgostiți un mesaj important și i-a încurajat să se grăbească să facă pasul cel mare al logodnei, în ediția de marți, cei doi concurenți vor primi și o surpriză mai puțin plăcută, deoarece o tânără misterioasă își va face apariția în Casa iubirii și își va exprimă dorința arzătoare de a se întâlni în camera roșie cu nimeni altul decât Sorin.

Apariție neașteptată în Casa iubirii! Tânăra care va păși în casa fetelor va ului pe toată lumea! „Vreau să merg în camera roșie cu Sorin!”

În ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, fetele vor fi uluite la un moment dat de intrarea unei tinere aparent învăluită în mister, deoarece inițial nimeni nu realizează despre cine este vorba de fapt.

În cele din urmă, fetele care au fost în emisiune de la început au recunoscut-o pe una dintre fostele concurente. La un moment dat, tânăra va fi îndrumată de cei din producție să meargă în casă băieților, însă această își va exprima dorința de a se întâlni în camera roșie cu Sorin, spre marea uluire a Nicoletei, care nu se aștepta la așa ceva.

În timp ce Sorin va pleca spre camera roșie, având ochii acoperiți, ceilalți băieți au observat că este vorba despre una dintre fostele concurente și mai mult decât atât, este chiar o față care l-a plăcut pe acesta cu ceva vreme în urmă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Radu, Ionuț și Nicoleta, concurenții cu imunitate, au decis! Cine părăsește ”Casa Iubirii” în Gală

La aflarea identității misterioasei tinere, Radu va fi de-a dreptul șocat și se va gândi cum va reacționa Sorin în clipa în care o va revedea pe frumoasa tânăra care și-a dorit o întâlnire specială cu el, dar mai ales cum va reacționa Nicoleta, actuală lui iubita, care își va vedea relația în mare pericol.

Rămâne de văzut ce se va întâmplă în Casa iubirii, marți, 22 noiembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Citește și: Radu aruncă bomba! De ce se teme Diana cel mai tare în competiție. Concurentul i-a descoperit slăbiciunea. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, luni, 21 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D