Moarte suspectă în Slatina! Un bărbat de 40 de ani a fost găsit fără suflare în apartament

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 21 aug 2023, 06:05

Moarte suspectă în Slatina! Un bărbat de 40 de ani a fost găsit fără suflare în apartament

Sursa: PixaBay

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit fără viață, într-un apartament din Slatina. Care este cauza decesului?

Luni, 21 noiembrie, un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit fără viață, într-un apartament din Slatina. Potrivit autorităților, nu au fost identificate urme de violență pe corpul victimei.

Citește și: Sfârșit tragic pe o stradă din Hunedoara! O femeie a murit strivită de un TIR care dădea cu spatele

Moarte suspectă în Slatina! Un bărbat de 40 de ani a fost găsit fără suflare în apartament

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel la 112, luni dimineață, în jurul orei 06:30, cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată într-un bloc din Slatina.

Autoritățile locale, care s-au deplasat de urgență la fața locului, au stabilit că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, nu avea urme de violență pe corp. Tragicul eveniment a avut loc într-un bloc de pe strada Toamnei.

Momentan nu s-a aflat cauza decesului, însă, trupul bărbatului a fost dus la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru autopsie și pentru a se stabili exact care a fost cauza morții bărbatului de 40 de ani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Fiul unui cunoscut procuror din Constanţa s-a împuşcat în cap cu arma tatălui său. De ce a recurs tânărul de 31 de ani la un asemenea gest

"În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului. Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului", arată Poliția Olt.

Prin urmare, autoritățile au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările.

Adolescent de 17 ani, ucis cu bestialitate de un recidivist

În urmă cu o săptămână, un tânăr de 17 ani a fost găsit fără viață, plutind în apele râului Crasna, sub podul feroviar din Șimleu Silvaniei.  

Citește și: Adolescent de 17 ani, ucis cu bestialitate de un recidivist. Trupul tânărului a fost aruncat într-un râu

Medicii legiști, care s-au deplasat la ața locului, au descoperit pe că adolescentul a avut mai multe lovituri de cuţit pe corp, mai exact în cap și gât. Mai mult, cercetările au mai arătat că adolescentul ar fi suferit şi o fractură craniană, care i-ar fi cauzat moartea. Astfel, adolescentul de doar 17 ani a avut parte de o moarte violentă, după care trupul său fără viaţă a fost aruncat în apă