5 ani fără Stela Popescu. Ce s-a întâmplat cu reședința de 250.000 de euro a actriței

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 aug 2023, 06:50

5 ani fără Stela Popescu

Sursa: Facebook ACTORI , FILM , TEATRU...trecut si prezent !

Data de 23 noiembrie 2017, cu 5 ani în urmă, a fost una tristă pentru toată România deoarece Stela Popescu a părăsit scena vieții.

Marea actriță, Stela Popescu, a decedat în urmă cu 5 ani după ce a suferit un stop cardiorespirator, dar oamenii nu au uitat de aceasta și încă o comemorează.

Citește și: Drama prin care a trecut Marilena Arșinel, soția lui Alexandru Arșinel. Cu ce probleme de sănătate grave se confruntă

Au trecut 5 ani de la moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a fost cea mai îndrăgită actriță a teatrului românesc, iar în urmă cu 5 ani, la frumoasa vârstă de 81 de ani, aceasta a părăsit scena vieții.

Pe 23 noiembrie 2017, actrița Stela Popescu a fost găsită fără viață de către fiica sa adoptive, care a sunat la 112. Actrița a fost găsită căzută în holul casei, iar cel mai probabil, Stela Popescu a decedat cu o seară înainte deoarece patul din dormitor era nefolosit iar televizorul era deschis.

Atunci s-a presupus că artistei i s-ar fi făcut rău și ar fi încercat să se deplaseze să cheme ajutor.

O vecină de-a Stelei Popescu a declarat că aceasta dădea semne că nu se simțea bine de ziua precedentă, începând cu orele prânzului. Mi-a spus că se simte puţin rău. Eu am şi administraţia blocului şi i-am spus şi de chitanţe şi zice: Dragă, ştiu, dar mă simt puţin rău şi am ajutat-o.

Avea un diabet, descoperise acum vreo 4 ani".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Această vecină a adăugat și că a observat ceva neobișnuit în seara în care a avut incidentul.

„Erau luminile de la ferestre, de la balcon, becurile erau încă aprinse, de obicei dansa le stingea mai repede sau venea femeia. Astăzi am plecat pe la 13:00 şi luminile tot uşi erau aprinse".

Citește și: L-a iertat Romică Țociu pe Alexandru Arșinel pentru că l-a dat afară de la teatru? Declarațiile actorului: „Am suferit și chiar am plâns că am plecat”

Ce s-a întâmplat cu reședința de 250.000 de euro a actriței

Doina Maximilian este fiica adoptivă a actriței și moștenitoarea averii regretatei Stela Popescu. La 5 ani de la decesul actriței, Doina Maximilian a încercat să transforme vila în care a trăit actrița într-o casă memorial, însă vecinii din curte s-au opus.

Pentru mine și pentru cei care cunosc cu adevărat chestiunea nu se pune problema unei Case Memoriale Stela Popescu.

Fiindcă acolo unde a locuit în ultimii ani nu se poate face așa ceva. Nu are ieșire direct la stradă, în primul rând, casa fiind legată de strada principală de o curte lungă și îngustă. Pe de altă parte, în aceeași casă mai locuiesc și azi alte zece familii, care nu au fost niciodată de acord cu așa ceva. Cine-și dorește un haos permanent la el acasă? Îi înțeleg perfect pe vecini!”, a declarat Doina Maximilian pentru impact.ro.

Citește și: Astăzi se împlinesc 4 ani de la moartea Stelei Popescu. Ce a găsit Oana Sârbu în cabina regretatei actrițe? Dezvăluire emoționantă

Sursa: stirileprotv.ro

 

Taguri: