Motivul pentru care iubiții lui Denise Rifai nu au făcut cunoștința cu părinții prezentatoarei: ,,Când m-am uitat la partenerii mei, întotdeauna m-am gândit daca lui tata i-ar plăcea"

Autor: Diana Tilă

Denise Rifai a deschis ușa către o parte din sufletul său în emisiunea "În Oglindă", realizată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Denise Rifai a venit în platoul emisiunii „În Oglindă”, realizată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.  Prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai a răspuns mai multor întrebări legate de viața personală.

Citește și: „E gelos, e posesiv. Filtru e tata”. Ce relație are Denise Rifai cu tatăl său și de ce nu a avut un copil până la vârsta de 37 de ani

Motivul pentru care iubiții lui Denise Rifai nu au făcut cunoștința cu părinții prezentatoarei

În cadrul emisiunii „În Oglindă”, Denise Rifai a dezvălui ce relație are cu tatăl ei, dar și motivul pentru care, până acum, acesta nu i-a cunoscut iubiții.

Mihai Ghiță a întrebat-o pe Denise Rifai dacă tatăl său și-a dorit vreodată ca ea să se căsătorească. Aceasta a oferit câteva informații despre cum este cel mai important bărbat din viața ei.

Mai mult, prezentatoarea l-a uimit pe Mihai Ghiță când i-a mărturisit că tatăl ei nu a cunoscut nici măcar un bărbat care a fost în viața ei. Aceasta a spus că tatăl ei este o fire geloasă și posesivă și se bucură pentru faptul că, în viața fiicei sale, nu există niciun bărbat, deoarece  „nu trebuie să se confrunte cu vreun el”,  dar și că este un filtru important în viața ei. 

Citește și: Kanal D a obţinut două premii importante, aseară, la Gala Premiilor TV Mania!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"El încă își dorește să am 15 sau 12 ani. El spune așa, dar nu își dorește. Se bucură foarte mult că eu niciodată nu am venit cu ceva (n.r. iubit). E tatăl acela de fată, clasic.  Când a avut niște probleme de sănătate mi-a spus să îmi aleg un băiat bun. Îi voi face cunoștință cu cel pe care mi-l voi face soț.

Când m-am uitat la partenerii mei, întotdeauna m-am gândit daca lui tata i-ar plăcea.

Filtrul e tata, nu mama. Dacă are ceva din ceea ce mie mi-a plăcut la tata, pentru că tata are niște calități, e bărbat, e masculin. Fetele când sunt mici vor să se mărite cu tata. Eu nu am avut chestia asta cu tata, eu îl iubeam pe prietenul lui, care era un bărbat frumos. Mie îmi plac ăștia cu ochii mai deschiși, verde, albastru. Dacă se poate și grizonanți, Doamne ajuta! E genul meu, asta îmi place.
Blond cu ochii albaștri, dacă nu ma găsim variațiuni.

Pentru mine, tata era un fel de J.R. din Dallas și îl iubeam pe Bobby, E un pic rigid tata, pentru gustul meu de femeie de acum. El are niște chestiuni e care le vreau în bărbatul meu", a mărturisit Denise Rifai în cadrul emisiunii În Oglindă.

De asemenea, Mihai Ghiță a întrebat-o pe prezentatoare emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai ce ar face dacă s-ar îndrăgosti, dar tatăl său nu ar accepta.

"Dacă eu m-aș îndrăgosti acum, tata ar accepta, pentru că eu sunt echilibrată acum. Tata va fi fanul lui și se vor înțelege foarte bine. Dacă Doamne ferește nu va accepta... dar nu cred. Tata e deștept, e fin, e ce trebuie. Tata e ok cu mine și va fi de acord cu toate alegerile mele", a adăugat Denise Rifai