Exclusiv! Ce s-a întâmplat, de fapt, între Xenia și Bogdan după ce s-au văzut la scurt timp după eliminarea de la Casa Iubirii

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 aug 2023, 00:00

Xenia nu isi doreste o relatie cu Bogdan

Sursa: Instagram

Xenia a plecat la Cluj, acolo unde locuieste si unde si-a facut un rost. Fosta concurenta de la Casa Iubirii nu ar veni momentan in Bucuresti.

Fosta concurenta de la Casa Iubirii a povestit cum îi mai este viață după ce a fost eliminata de la Casa Iubirii și daca s-a întâmplat ceva nou în viață ei. Mai mult, tânără a ținut să precizeze pentru Culisele Iubirii faptul că Bogdan a și venit la Cluj să o vadă, exact cum promisese. În urma cu câteva luni, fostul concurent a și spus că vă merge după Xenia pentru că își dorește foarte mult să o cunoască, fiind genul lui de fata.

Și-ar fi dorit să o cunoască mai bine în cadrul emisiunii, însă Xenia a făcut un cuplu cu Radu de care s-a și despărțit ulterior deoarece el încă mai avea sentimente pentru Kinga.

Bogdan a venit la Xenia la Cluj

Citește și: Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa lui Sebastian Craciunescu. Ce a pățit fiica cea mică a mamei Geta

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Bogdan a venit la Cluj, da, să mă vadă. Am ieșit, am discutat, ne-am văzut mai bine, dar el este la București. Deocamdată, îmi e bine la Cluj. Eu am declarat că m-aș muta la București daca ar fi vorba de o relație serioasa cu un bărbat, însă momentan am planuri, vreau să lucrez în domeniu. Am avut și un examen și cumva vreau să mă focusez pe mine deocamdată.

Nu aș vrea să fac alte schimbări cu viață mea personala. Nu stiu daca este bărbatul potrivit pentru mine. Nu cred că este. Impresionat este un cuvânt mare, am fost surprinsa plăcut. Ne-am putut cunoaște altfel decât în fata camerelor. 

De ce crede Xenia ca Bogdan nu este potrivit pentru ea

Inițial, am crezut că este genul meu, dar în doua zile, am petrecut doar câteva ore.

Nu au fost ieșiri romantice, am vrut să ne cunoaștem, să vedem daca suntem altfel decât în fata camerelor. El a afirmat în ultima Gala că o să vina la Cluj și da, mă așteptam să vina, a dezvăluit Xenia pentru Culisele Iubirii.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.