Revelionul se apropie cu pași repezi: unde îl petreci?

Author: Oana Picerea

Revelionul se apropie cu pași repezi și parcă este de necrezut cât de repede a trecut și acest an. Dacă nu ai deja planuri pentru ultima noapte din an, ar trebui să te grăbești, mai ales dacă vrei să o petreci într-o altă țară.

În cele ce urmează, îți prezentăm câteva oferte pentru revelion 2023 de la Hello Holidays, la prețuri excelente.

Începem prin a-ți recomanda un sejur de lux în Turcia, unde te vei simți excelent. Este vorba despre un Sejur Turcia - Belek, de 5 nopți cu avionul, la Susesi Luxury Resort de 5 stele. Este un sejur în regim ultra all-inclusive, iar în prețul pachetului turistic vei avea incluse cazarea, biletele de avion, taxele de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport și asistență turistică. Belek este considerată una dintre cele mai luxoase destinații din Turcia și totodată un mic paradis. Stațiunea este înconjurată de o pădure de pini și trebuie să știi că a fost descoperită abia în anul 1984. În Belek se găsesc peste 35 de hoteluri de 5 stele și case de vacanță luxoase. Întreaga zonă se caracterizează prin rafinament și servicii ireproșabile, la nivel înalt. Clima este blândă, regiunea bucurându-se de aproximativ 300 de zile însorite pe an. Este locul perfect pentru persoanele care își doresc o vacanță liniștită sau o lună de miere încântătoare.

Din Turcia ne îndreptăm spre Grecia, unde îți recomandăm un revelion chiar în capitala țării. Alege un Revelion 2023 Atena, de 7 zile, cu autocarul și cu siguranță vei rămâne cu amintiri foarte frumoase din noaptea dintre ani. Prețul pachetului turistic include transportul cu autocarul, ghid însoțitor din partea agenției, 4 cazări cu mic dejun într-un hotel de 4 stele în Atena și 2 cazări cu mic dejun într-un hotel de 3 stele pe Riviera Olimpului. Fiecare zi a circuitului turistic este atent planificată, astfel încât să poți vizita cele mai frumoase obiective turistice. Poți alege și excursii opționale, la prețuri foarte bune și astfel vei vizita destinații de vis, care îți vor rămâne în suflet.

Ne întoarcem în Turcia pentru a încheia lista de recomandări și îți prezentăm un Revelion în Cappadocia. Această regiune din Turcia pare desprinsă din altă lume și toți cei care au mers acolo spun că este o experiență ce merită încercată măcar o dată în viață. Sejurul durează 6 zile, iar transportul se realizează cu avionul. În prețul pachetului turistic sunt incluse biletele de avion, un bagaj de cala de 20 kg și unul de mână de 6 kg, ghid însoțitor licențiat, transport cu autocarul în Turcia și 5 cazări cu demipensiune în hoteluri de 5 stele. Vei avea oportunitatea de a descoperi cele mai frumoase obiective turistice din zona Cappadocia.

Sperăm că ți-au plăcut recomandările de oferte turistice pentru Revelion și că vei alege unul dintre aceste pachete pentru cele mai frumoase amintiri de la sfârșitul anului. De asemenea, te invităm să vizionezi și celelalte oferte de pe site-ul Hello Holidays! 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.