Știrea zilei despre părintele Calistrat! Ce s-a aflat despre celebrul călugăr din Biserica Ortodoxă

Autor: Alina Petre
Actualizat: 22 nov 2022, 11:45

Noi imagini cu părintele Calistrat

Noi imagini cu părintele Calistrat au apărut în spațiul public. De data aceasta preotul este surprins în timp ce le reproșează nervos enoriașiilor că nu au bani de pomelnice.

Preotul Calistrat a fost surprins foarte revoltat după ce o credincioasă l-a rugat să îi primească pomelnicul, deși nu avea bani pentru a-l plăti. Părintele a reacționat dur la adresa femeii pentru că aceasta avea doar 5 lei.

Citește și: Ucenicul lui Calistrat Chifan a fost filmat în timp ce ar fi încercat să sărute o femeie cu forța în biserică, la puțin timp după ce preotul a agresat fizic două femei în curtea bisericii

Preotul Calistrat, surprins când le reproșează nervos enoriașiilor că nu au bani de pomelnice

Noi imagini revoltătoare cu preotul Calistrat au apărut în spațiul public. Acesta s-a enervat pentru că o credincioasă l-a rugat să îi primească pomelnicul, deși nu avea bani suficienți pentru a-l plăti.

„Venise într-o zi o cucoană și mi-a zis că e supărată că nu are bani și să îi primesc un pomelnic.

I-am zis să nu mă ia așa. Cât ai dat la vrăjitoare? 1000 de lei? La mine vii cu 5 lei, mă iei de prost? Vii cu 100, 10% din cât ai dus acolo. De ce preotul e mai prost și trebuie să îți facă rugăciune cu 5 lei, iar aia te prostește, îți spune trei gogoși și îi dai 1000 lei. De unde e asta? Nu suport treaba asta, vreau să fiu tratat măcar la 10% din cât e tratată o vrăjitoare”
,
a spus preotul Calistrat Chifan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Decizia Arhiepiscopiei Iaşilor după ce preotul Calistrat a fost filmat când lovește o femeie

Arhiepiscipia Iașilor a reacționat după ce imaginile cu părintele Calistrat în timp ce lovește cu bestialitate o femeie au apărut pe internet.

Preotul Calistrat Chifan nu mai are voie să oficieze slujbe pe timpul anchetei polițiștilor, fiind sub acuzația de agresiune fizică asupra a cele două femei. 

„În luarea unei decizii finale se va lua în calcul şi rezultatul plângerii depuse la Poliţie de persoana implicată în incident.

O astfel de situaţie produce, desigur, multă durere şi întristare, ea devine prilej de sminteală şi de judecată.

Perioada de post care începe mâine este, pentru toţi credincioşii ortodocşi, şi un timp al pocăinţei, al cercetării conştiinţei, al mărturisirii păcatelor proprii. Nădăjduim să fie timp cu folos, care să aducă mângâiere celor răniţi şi pace inimilor tulburate.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Iaşilor, Constantin Sturzu. 

Citește și: Pedeapsa primită de Calistrat Chifan după ce a agresat fizic două femei. Preotul a fost reclamat și la poliție