Victoraș Micula intervine în scandalul accidentului produs de Culiță ”L-a tocat la cap”

Autor: Alina Petre
Actualizat: 22 aug 2023, 05:55

Victoraș Micula despre accidentului produs de Culiță

Tânărul milionar din Oradea, Victoraș Micula, intervine în scandalul accidentului provocat de Culiță și a făcut declarații uluitoare.

Victoraș Micula, cunoscut drept „samariteanul TikTok-ului” pe celebra platformă a făcut declarații cu privire la accidentul pe care l-a provocat Culiță în noaptea de miercuri spre joi, într-o intersecție din zona centrală din Cluj-Napoca. 

Citește și: Ileana Sterp, primele declarații despre accidentul produs de Culiță Sterp: "Poate ceea ce voi spune eu va fi interpretat greșit"

Victoraș Micula intervine în scandalul accidentului produs de Culiță ”L-a tocat la cap”

Tânărul milionar din Oradea care este foarte activ pe rețelele de socializare a dezbătut accidentul pe care l-a provocat băut, în centrul Clujului, Culiță Sterp.

Potrivit lui Victoraș Micula, motivul pentru care Culiță a avut accident este ”din cauza unei soții care l-a tocat la cap”. 

„Culiță, săracul, a avut accidentul din cauza unei soții care l-a tocat la cap. «Trebuie să fii acasă, hai acasă, hai acasă» Și de multe ori, femeile au o putere diabolică asupra bărbaților” a

declarat Victoraș Micula pe contul său de TikTok, într-un live, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum s-a produs accidentul provocat de Culiță

Artistul Culiță Sterp a provocat în noaptea de miercuri spre joi un grav accident rutier, în centrul orașului Cluj Napoca. El se afla sub influența alcoolului și nu a ținut cont de culoare semaforului, trecând pe culoarea roșie în intersecție, acolo unde a lovit un alt autoturism.

„Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”  a transmis IPJ Cluj, joi seară.

Ulterior, interpretul de manele Culiţă Sterp a fost pus sub control judiciar după ce a condus băut şi cu viteză, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, iar apoi a intrat pe culoarea roşie a semaforului într-o intersecţie, lovind o maşină şi fugind.

Citește și: Culiță Sterp a postat primul mesaj de la accident. Cui era adresat acesta și cine este de partea lui

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.