Diana a plecat la mall și nu s-a mai întors! Concurenții, în stare de soc! Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, miercuri, 23 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 23 nov 2022, 16:42

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc miercuri, 23 noiembrie, la Kanal D.

Miercuri, 23 noiembrie,  fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o nouă ediție incendiară. Diana a plecat la mall și nu s-a mai întors! Concurenții sunt în stare de soc!  Ce s-a întâmplat cu tânăra?

Citește și: Apariție uluitoare în Casa iubirii! Natalia, fosta iubita a lui Sorin a revenit în emisiune! „Am lăsat ceva neterminat” Iată cum a reacționat Nicoleta în clipa în care rivala ei a solicitat să îl reîntâlnească pe Sorin în camera roșie!

Diana a plecat la mall și nu s-a mai întors! Concurenții, în stare de soc!

În ediția de mâine, lucrurile scap de sub control. Fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece vor ieși la iveală detalii șocante despre Diana.

Lucrurile nu par să se liniștească în “Casa iubirii”. Bianca face un anunț șocant pentru toți concurenții. Aceasta a dezvăluit că Diana a plecat la mall și nu s-a mai întors!

"Aseară a plecat la mall și nu s-a mai întors, nu răspunde la telefon, nu răspunde la nimic", a dezvăluit Bianca.

Mâine, telespectatorii vor avea parte de o ediție marcată de multe momente emoționante și tensionate! Nicoleta este cea mai afectată de plecarea Dianei, încât izbucnește în lacrimi.

"I-am dat mesaje...", a spus Nicoleta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Exclusiv! George și Maria de la Casa Iubirii s-au despărțit. După ce au petrecut o vacanță de neuitat împreună, cei doi foști concurenți și-au spus adio

În cele din urmă, Diana își face apariția în Casa Iubirii, însă, concurenta nu se află în cea mai bună formă. Tânăra s-a prezentat în fața colegilor plângând și cu mai multe vânătăi pe corp.

"Să vă spun adevărul", a spus Diana cu ochii în lacrimi. 

Concurenții sunt șocați de starea Dianei și nu înțeleg de ce concurenta a lipsit o noapte, fără să vorbească cu vreo persoană din Casa Iubirii.

Citește și: Exclusiv! Ce s-a întâmplat, de fapt, între Xenia și Bogdan după ce s-au văzut la scurt timp după eliminarea de la Casa Iubirii

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de miercuri, 23 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.