Sacoul VIGGO de catifea, glamour de decembrie

Author: Oana Picerea

Apărând din nou şi din nou în creaţiile designerilor internaţionali, catifeaua s-a reîntors în tendinţele acestui sezon. Rezervată monarhilor şi nobilimii în trecut, ţesătura rămâne la fel de spectaculoasă şi în ţinutele gentleman-ul de azi. Viggo

Realizată pentru Viggo în Italia exclusiv din fibre naturale, catifeaua din bumbac cu textură bogată păstrează nota de glamour. Însă regulile de asortare se rescriu, încurajând noi combinaţii stilistice.

Astfel, un sacou de catifea Viggo se pretează la toate ocaziile festive ale iernii: petreceri alături de colegi la sfârşit de an, seara de Crăciun, noaptea dintre ani.

Modelele versatile cu rever tot din catifea pot fi purtate cu o maletă şi o pereche de jeans în nuanţe închise. Acest outfit Viggo se completează cu pantofii din piele de viţel, handmade de artizanii italieni.

O altă ţinută modernă construită în jurul acestui sacou must-have ar include o cămaşă cu guler desfăcut şi un pantalon de stofă sau denim. Ambele variante sunt ideale în momentele speciale din decembrie celebrate într-o cabană, un club sau mediu privat.

În schimb, recomandările de bună purtare a smoking-ului din catifea cu rever de mătase implică un papion şi o cămaşă cu nasturi ascunşi. Pantofii potriviţi? Mocasinii Viggo din lac cu piele întoarsă. Reverul tip şal presupune prezenţa papionului, în timp ce reverul ascuţit permite chiar şi accesorizarea cu cravată. Acest tuxdo de toamnă-iarnă Viggo asigură o apariţie reuşită la orice petrecere găzduită de un ballroom sau restaurant elegant.

Cu o croială tailored şi închidere la un nasture, aceste opţiuni vestimentare sunt disponibile în nuanţe de roşu, mov, albastru şi clasicul negru. Sacoul din catifea Viggo înnobilează în mod fericit evenimentele din sezonul rece, indiferent de combinaţia stilistică de ansamblu.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.