Ce a făcut Ileana Sterp în tot acest timp în care a evitat să vorbească despre accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp. Unde a mers sora artistului, la scurt timp după evenimentul neplăcut

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 23 aug 2023, 04:10

Ce a făcut Ileana Sterp în tot acest timp în care a evitat să vorbească despre accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp

Sursa: Instagram Ileana Sterp

Ileana Sterp a păstrat tăcerea în toată această perioadă în care fratele ei a avut de suferit. Acum, sora lui Culiță Sterp le-a arătat fanilor ce a făcut în tot acest timp.

La mai bine de o săptămână de la accidentul în care a fost implicat fratele său, Ileana Sterp nu a oferit nicio reacție despre cele întâmplate, ba chiar a fost foarte activă în mediul online, însă a preferat să stea departe de acest subiect controversat, totul pentru familia ei. Iancu Sterp a fost singurul membru din familie care a reacționat după cele întâmplate, având o legătură strânsă cu fratele său.

Recent, Ileana le-a arătat fanilor ce s-a mai întâmplat nou în viața ei și pe unde a mai fost.

Ileana Sterp a mers la mănăstire, la scurt timp după accidentul lui Culiță Sterp

Ileana Sterp este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține comunitatea la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Deși a preferat să mențină tăcerea în aceste zile de cumpănă prin care trece familia sa, sora lui Culiță nu este străină de cele întâmplate.

Aceasta a postat, în urmă cu puțin timp, un vlog nou de la mănăstire. Aceasta a mers să-și viziteze bunicul care locuiește acolo și care este foarte bătrân. Chiar ea a precizat că profită de timpul petrecut cu el pentru că nu știe cât Dumnezeu îl va mai ține în viață.

Citește și: Sora lui Culiță Sterp a trecut prin clipe de coșmar în urma unui accident rutier: „Pur şi simplu mi-au tăiat calea! A fost destul de urât”

”Astăzi am venit să-l vizităm pe Moșu și acum s-a terminat slujba, dar Carla nu mai are răbdare să-l întâlnească și mergem la el. Carla a primit colivă, a mâncat jumătate de pahar și mergem la Moșu să-l vedem”, a spus Ileana Sterp în noul său vlog.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, Moșu, așa cum îi spune Ileana Sterp bunicului ei, a ținut să le transmită și un mesaj celor care o urmăresc pe tânără, sfatul lui pentru internauți a fost să: ”Fiți buni”.

Vizita la mănăstire i-a prins foarte bine Ilenei, mai ales după evenimentele care au avut loc în aceste zile. Sora lui Culiță s-a simțit foarte bine și s-a bucurat de revederea cu Moșu.

Citește și: Ileana Sterp a povestit totul despre accidentul de mașină în care a fost implicată: "M-am lovit cu burta de volan"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.