Cele mai bune idei de cadouri pentru soț: cum să îi furi un zâmbet?

Author: Diana Tilă

În cazul femeilor, să alegi cadoul potrivit este un proces mai puțin complicat, spre deosebire de bărbați. Dacă unei femei îi poți fura un zâmbet cu un buchet de flori, cum faci să obții același lucru de la un bărbat? Cu sau fără motiv, îi cumperi un cadou creativ. Iar dacă se apropie și o ocazie importantă, atunci ai nevoie de un dar prin care să îi mulțumești pentru ceea ce este și pentru felul în care te iubește.

Ziua de naștere sau aniversarea voastră este un bun motiv pentru a-i face partenerului un cadou prin care să îi furi un zâmbet în colțul gurii. Ca să ieși puțin din limitele banalului, anul acesta alege să îi exprimi sentimentele într-un mod amuzant, dar în același timp memorabil.

Un bun început ar fi să te gândești la pasiunile lui, la momentele haioase, la prima întâlnire sau la lucruri care știi că îl amuză. Alege, apoi, cadoul care bifează cât mai multe dintre aspectele care vă leagă.

Iată câteva idei:

Decantor de băuturi

Cine nu vrea să se destindă și să se relaxeze după o zi stresantă la birou? Dacă preferă vinul de calitate, pe care îl lasă să se aereze pentru un buchet mai plin, o bună opțiune ar fi să îi oferi un decantor de vinuri, într-o formă unică. Va arăta elegant pe biroul lui și va face impresie printre clienți și colaboratorii de business. Iar dacă vrei să treci la next level, achiziționează de la Finebar, magazin bauturi alcoolice, un set format din băutura lui preferată și pahare deosebite.

Instrumente de scris

Dacă iubitul tău obișnuiește să își noteze lucruri pe agenda de hârtie, să își așterne gândurile sau este un om de afaceri de succes, are nevoie de un cadou elegant. Astfel, o bună idee este să îi oferi cadou un stilou elegant, cu peniță aurită, dacă se poate creat manual, împreună cu o agendă vintage, ambele frumos ambalate.

O cană amuzantă

Dacă și începe ziua cu o mare cană de cafea aburindă, ai găsit cea mai bună idee de cadou. Astfel, îi poți alege o cană simplă, mare, pe care să o personalizezi cu un mesaj amuzant. Astfel, atunci când îi pregătești micul-dejun să guste gluma pe care i-ai făcut-o.

Harta răzuibilă a lumii

Dacă atât tu, cât și partenerul tău sunteți pasionați de călătorii, ce poate fi mai bun drept cadou decât o hartă răzuibilă a lumii? Astfel, nu va mai trebui să navigați pe internet în căutare de locuri fascinante de vizitat, ci puteți chiar să lăsați notițe, să faceți modificări și noi planuri de călătorie.

Set cocktail

Niciodată nu vei da greș cu un set pentru cocktail-uri, mai ales dacă partenerul tău apreciază băuturile create cu ajutorul sortimentului de rom Captain Morgan. El va fi mai mult decât încântat să-l primească, și tu mai mult decât fericită să deguști.

Joc pentru cupluri

Întotdeauna există ceva ce nu știai despre soțul tău, chiar și după ani buni de relație. Un bun joc de cuplu poate fi unul despre "cât de bine îți cunoști jumătatea". Astfel, nu va mai trebui să îl plictisești cu întrebări ciudate, nici tu pe el și nici el pe tine. Un astfel de joc poate să mențină aprins focul dintre voi și să vă țină weekendurile ocupate.

Cină romantică

Ce poate ține aprinsă flacăra iubirii mai bine decât o cină romantică? Poți organiza una acasă sau la restaurant, doar că cea de-a doua variantă nu este atât de intimă. Acasă îi poți găti mâncarea preferată, scoate vinul de la rece, aprinde și câteva lumânări discrete și bucurați-vă de voi. Nu ar strica și muzica pe fundal, care să vă ajute să vă relaxeze și să vorbiți despre ce ați făcut cât timp ați fost departe.

 

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.