Transformă-ți intențiile în realitate învățând să îți canalizezi corect energia

Author: Oana Picerea

Meditația este un concept vas tot mai des folosit în foarte multe procese de auto-vindecare sau cunoaștere. Este o modalitate prin care oricine se poate conecta la nivel absolut cu propria persoană astfel încât să ajungă să înțeleagă tot ce până atunci părea de neînțeles despre sine. Prin meditație poți învăța cum să îți transformi dorințele în realitate și să scapi de acele piedici care te-au ținut pe loc dintotdeauna. Însă pentru asta ai nevoie de ghidare la început; de un specialist care să îți arate cum să meditezi, ce înseamnă meditația pentru tine și ce putere poate avea atât timp cât este practicată în mod corect. Alege un curs de meditație cu Checheriță Mihai și descoperă tainele eului tău interior care îți pot deveni armele spre succes.

Auto-descoperă-te prin meditație

Cale sigură de conectare a trupului, minții și sufletului, meditația este magie a cunoaștere și conștientizării. În stare normal, noi nu avem acces la ceea ce se ascunde în spatele subconștientului nostru. Adesea, aici se găsesc răni, traume și convingeri limitative care ne împiedică din a deveni ceea ce ne dorim. De îndată ce le descoperi și le înțelegi, șansele să le vindeci sunt foarte mari, astfel încât să poți munci în direcția atingerii idealului pe care ți-l dorești, fără să mai existe chestiuni care să te tragă înapoi.

De ce să te înscrii la un curs de meditație?

Deși ceea ce am povestit până acum pare soluție ideală a tuturor problemelor noastre, adevărul este că poate fi dificil să atingi o stare meditativă profundă, mai ales dacă abia descoperi tainele acestei proceduri. De aceea ai nevoie de suportul unui specialist care să te învețe ce, cum și când trebuie să faci, astfel încât să meditezi cu adevărat și nu să te amăgești cu o formă superficială. Un curs de meditație este o metodă prin care poți afla tot ce trebuie să afli, în ritmul și modul tău, astfel încât să poți pune în practică informația la momentul la care te simți cu adevărat pregătit.

Noi suntem energie – de îndată ce înveți să o folosești în avantajul tău, vei obține tot ce îți dorești

Cursurile de meditație te vor pune în legătură cu un mentor care îți va dezvălui toate tainele meditației. Unul dintre principiile de bază de la care trebuie să pleci în această călătorie este că energia circulă și se întoarce la tine ca un bumerang. Ce înseamnă asta mai exact? Este necesar să fii atent la ceea ce împărtășești cu cei din jur, ce emani și ce manifești, pentru că aceleași lucru vor reveni la tine, poate la o intensitate și mai mare. Acest lucru poate deveni un real avantaj de îndată ce înveți să îți folosești energia în beneficiul tău. Iubirea și recunoștința sunt cuvintele cheie în acest proces și, cu cât le accesezi mai des, cu atât mai multă pozitivitate va veni în viața ta și în acest mod ai șanse mult mai mari să îți atingi obiectivele.

Checheriță Mihai te învață să trăiești având Vibrație Înaltă

Mentorul tău îți va fi ghid în toată această călătorie a meditației și îți va arăta calea spre a deveni idealul de persoană la care mereu ai visat. Să trăiești la Vibrație Înaltă înseamnă să înveți să te lași învăluit de emoții și gânduri pozitive, iar stresul, anxietatea sau problemele de zi cu zi să își facă apariția tot mai rar. Acesta este doar unul dintre multiplele beneficii ale meditației, iar pe restul le vei descoperi îndată ce te înscrii la unul dintre cursurile disponibile.

Propune-ți un obiectiv. Muncește în direcția îndeplinirii lui. Meditează. Culege roadele energiei investite corect!