Dorul de familie o apasă tot mai tare pe Vlăduța Lupău, aflată la mii de kilometri distanță de fiul ei. Artista a făcut un gest impresionant pe rețelele de socializare pentru Iair

Autor: Madalina Maftei

Dorul de familie o apasă tot mai tare pe Vlăduța Lupău

Sursa: Instagram Vladuta Lupau

Vlăduța Lupău a plecat în America pentru a susține mai multe concerte, însă dorul de casă este mai apăsător pe zi ce trece, mai ales că acasă o așteaptă fiul ei de doar câteva luni.

Vlăduța Lupău a plecat în urmă cu o săptămână în America, unde va susține mai multe concerte pentru românii stabiliți acolo. Despărțirea de micuțul Iair a fost foarte grea pentru îndrăgita artistă, care a plecat cu ochii în lacrimi la aeroport. Aflată în celălalt capăt al lumii, Vlăduța Lupău a făcut un gest impresionant pentru fiul ei pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău, gest impresionant pentru Iair

Îndrăgita artistă se află de mai bine de o săptămână în Miami, acolo unde va susține mai multe spectacole pentru fanii ei. Deși dorul de casă și de familie o apasă tot mai tare, Vlăduța Lupău încearcă să-și ducă misiunea până la capăt, știind că micuțul ei se află pe mâini bune acasă.

În tot acest timp în care artista este plecată peste Ocean, Adi Rus se ocupă de fiul lor și are grijă ca totul să fie bine.

În urmă cu puțin timp, Vlăduța a făcut un gest impresionant pentru fiul ei, aceasta s-a postat în costum de baie, întinsă pe nisipul fierbinte din Miami, și a scris numele fiului ei, semn că gândul îi stă doar la Iair și mai ales la momentul în care se va întoarce acasă, în România, la cei dragi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Ați scris vreodată numele persoanei iubite pe nisip? 🙈 Eu da…și încă mai scriu 😆❤️
#iair #iubireamea”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul postării.

Citește și: După ce au serbat trei luni de la nașterea fiului lor, Vlăduța Lupău și Adi Rus le-au dat o altă veste bună fanilor: „Mulțumesc lui Dumnezeu!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

De ce a plecat Vlăduța Lupău singură în America

 Vlăduța Lupău a avut parte de o experiență neașteptată atunci când a plecat în America. Inițial, artista trebuia să meargă alături de cumnata ei, Andreea Rus, însă aceasta a avut probleme cu actele, iar cântăreața a trebuit să-și continue drumul singur până când cumnata sa s-a îmbarcat într-un alt avion.

„Am primit foarte multe întrebări legate de ce s-a întâmplat, nu apuc să răspund la toate pentru că sunt ocupată să mă cert cu cei de la Luthansa. Eu am luat viza în 2019, înainte să mă căsătoresc, deci pe numele vechi. Acum am pașaport cu numele nou. La Ambasadă mi-au spus că nu este nevoie să îmi schimb viza, deoarece pot călători cu ambele pașapoarte (cel cu viza și cel cu numele nou+ certificatul de căsătorie în original la mine). Problema a fost ca la check-in la Lufthansa nu au putut să îmi genereze biletul până nu au sunat în Germania, cei din Germania în US și înpoi în România. Am primit ok-ul de la Lufthansa la ora 6:13, în condițiile în care eu am ajuns la aeroport la 4:30, și avionul a plecat la 6:20. Pentru că am pierdut primul zbor, nu am cum să le prind nici pe următoarele, iar cei de la Lufthansa nici nu m-au ajutat cu o soluție, au spus că nu au cum să mă pună pe alt zbor și că sunt șanse să mi se anuleze și returul pentru că nu am făcut prima parte din zbor, așa că mi-am cumpărat singură un alt bilet de avion și am să plec astăzi la ora 14. Vlăduța Lupău, așteaptă-mă.”,   a spus Andreea Rus pe Instagram.

Citește și: Vlăduța Lupău a plecat singură în America. Cine va avea grijă de micuțul Iair în tot acest timp în care artista va sta în SUA: ”E pe mâini bune”