Nicoleta, primele semne de gelozie! „Eu ce sunt aici? Pe post de papițoi să rabd orice?” Natalia face dezvăluiri incendiare despre momentele tandre trăite alături de Sorin! Aflați ce se va întâmpla vineri, în Casa iubirii, de la 10:00 si 16:30!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 24 nov 2022, 19:12
video Foto(5)

Prezența Nataliei în Casa iubirii începe să provoace neînțelegeri între Nicoleta și Sorin! Aflați ce s-a întâmplat cu noul triunghi amoros!

Dacă în ediția de joi, atmosfera creată în Casa iubirii a fost mult mai destinsă și chiar romantică, datorită revenirii fostului concurent Flavius, dar și datorită momentelor tandre și frumoase trăite de Larisa și Ionuț, cu ocazia zilei lui de naștere, pentru ziua de vineri se anunță o nouă ediție ce va fi marcată de tensiuni aprige și gelozie extremă. Prezența Nataliei în Casă iubirii începe să provoace neînțelegeri între Nicoleta și Sorin.

Nicoleta, primele semne de gelozie! „Eu ce sunt aici? Pe post de papițoi să rabd orice?”

În ediția de vineri a emisiunii Casa iubirii, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată pentru Nicoleta și Sorin, unul dintre cele mai reușite cupluri ale show-ului, deoarece prezența Nataliei le va aduce primele neînțelegeri în cuplu.

Citește și: Panică teribilă în Casa iubirii! „E vânată! Are fața umflată!” Diana a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că a fost bătută de fostul ei iubit! Iată prin ce calvar a trecut tânăra și care va fi soarta ei în emisiune!

La revenirea Nataliei în Casa iubirii, unele concurente au afirmat că aceasta a reintrat în emisiune pe post de ispita pentru a pune la grea încercare relația dintre Nicoleta și Sorin, se pare că aceste afirmații încep să se adeverească.

În ediția de mâine, la provocarea lansată de Radu, care îi cere Nataliei să spună care a fost cel mai frumos moment trăit de ea până să plece din emisiune, concurență va face o dezvăluire uluitoare.

Deși se va afla chiar lângă Nicoleta pe canapea, Natalia nu se va sfii să dezvăluie că unul dintre cele mai frumoase momente trăite de ea în Casa iubirii a fost cel în care a fost sărutată de Sorin. Confesiunea acesteia va lăsa mască pe toată lumea, însă de departe cea mai afectată va fi Nicoleta, care în cele din urmă va lua atitudine și va încerca să o pună la punct pe rivala ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radu: Natalia, din ce îți mai aduci tu aminte care a fost cel mai frumos moment trăit de ține până să pleci din emisiune, când ai fost aici!

Natalia: Sărutul cu Sorin...

Nicoleta: Vezi că se înțelege destul de prost! Ca și cum tu m-ai călcat acum așa în picioare!(...) N-am voie să mă deranjeze sau ce? Adică eu ce sunt aici? Pe post de papițoi să ascult orice, să rabd?”

În cele din urmă, lucrurile se vor complica și mai mult după ce unul dintre băieți va dezvălui și faptul că Natalia l-ar fi pupat pe gât pe Sorin, în timp ce se aflau la vestiar.

Moment în care Nicoleta se va prăbuși și mai mult de tristețe și gelozie. Aflați cum va reacționa concurență, dar și ce explicații vor da Natalia și Sorin, vineri, într-o ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Citește și: Surpriză uriașă pentru fetele din Casa iubirii! „Toate în camera roșie?” Un fost concurent își va face apariția în emisiune! Ionuț si Larisa au parte de o cină romantică! Urmăriți o nouă ediție incendiară, joi, 24 noiembrie, de la 10:00 și 16:30