Culiță Sterp a făcut anunțul în miez de noapte: "Pentru mine asta este una din cele mai mari pedepse care mi se putea întâmpla"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 aug 2023, 00:20

Culita Sterp nu mai poate canta in strainatate

Sursa: Instagram

Cantaretul a iesit la rampa cu noi declaratii dupa accidentul din urma cu o saptamana pe care l-a provocat in centrul Clujului.

Preț de câteva zile, Culita Sterp nu a dorit să facă nicio declarație publica despre ce s-a întâmplat, cea care a ieșit public fiind logodnica lui care a vorbit despre ce s-a întâmplat și că artistul are nevoie de o perioada să digere tot ce s-a întâmplat fiind în stare de soc. La începutul acestei săptămâni, Culita Sterp a vorbit pentru prima data în public despre accidentul provocat, însă a avut și câteva ieșiri necontrolate în fata jurnaliștilor atunci când a mers din nou în fata judecătorilor.

Mai mult oameni din media i-au comentat gestul necugetat, declaradu-l total nepotrivit și sfidător în același timp. 

Citește și: Logodnica lui Culiță Sterp nu mai face față comenzilor de când și-a deschis afacerea cu haine pentru copii. Cât costă un hanorac și o pereche de pantaloni pe site-ul blondinei

Culita Sterp a facut anuntul in miez de noapte

Deoarece artistul se afla pus sub control judiciar, nu mai poate parași teritoriul României și deci, nu mai poate să își onoreze cântările din strainate.Mai mult decât atât, în urma verificărilor s-a constatat că în momentul accidentului Culiță Sterp era beat

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe numele lui Culiță Sterp a fost deschis dosar penal, fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. După ce a stat 24 de ore în arest, Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Judecătorii au decis să artistul să rămână sub control judiciar, iar cererea de ridicare a restricției de părăsirea a țării pe motiv că artistul trebuie să-și onoreze cântările în străinătate a fost refuzată.

Culita Sterp: "Pentru mine, asta este una din cele mai mari pedepse care mi se putea întâmpla"

Culiță a vorbit pe pagina lui de Instagram despre faptul că nu poate parași tara să își onoreze contractele pe care le avea: "Am un anunț de făcut pentru voi, n-o să vorbesc foarte mult pentru că sunt oameni care mă judeca indiferent ce-aș face și orice aș zice.

După cum știți, mi s-a impus măsură controlului judiciar și anume de a nu parași tara pentru o perioada de timp. Pentru mine, asta este una din cele mai mari pedepse care mi se putea întâmplă pentru că nu pot fi lângă oamenii care mă asculta din străinătate, de fanii noștri, așa că n-o să pot fi prezent la evenimentele care erau programate, adică cel din Belgia, Anglia, Irlanda și Germania, dar vă promit că atunci când se rezolva problemele, o să fim pe scena și o să fim alaturi de voi, până atunci ne vedem la noi în tara, în
Romania," a anuntat cantaretul pe pagina lui de Instagram.

 

 

Taguri: