LIVE UPDATE Ziua 275 de război în Ucraina: Olena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei, susține că Ucraina va continua să lupte, deoarece nu există altă variantă

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 nov 2022, 15:17

LIVE UPDATE Ziua 275 de război în Ucraina: Rusia vrea să evacueze o altă regiune de la graniță, în timp ce trupele ucrainene pun bazele unei noi ofensive

Sursa: Facebook

În a 275-a zi de război, ucrainenii încă se află în beznă și în frig din cauza bombardamentelor rusești, în timp ce Rusia plănuiește ca aproximativ 270.000 de ucraineni să fie evacuați. Distanța dintre localitățile respective și Rusia este de doar 100 de kilometri.

UPDATE ORA 13:00. NATO și-a exprimat continuu sprijinul pentru Ucraina

NATO a anunțat că va continua să sprijine Ucraina, dar și că ajutorul neletal va fi și el intensificat.  „NATO va continua să fie alături de Ucraina atâta timp cât va fi nevoie. Nu vom da înapoi", a spus Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO.

UPDATE ORA 11:30. Rusia ar avea nevoie de cinci milioane de soldați, pentru a câștiga

Comandamentul politico-militar al Rusiei a precizat, în cadrul unui document intitulat „Concluziile războiului cu NATO în Ucraina”, că Rusia ar avea nevoie de cinci milioane de soldați, pentru a reuși să câștige războiul din Ucraina.

UPDATE ORA 09:30. Olena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei, susține că Ucraina va continua să lupte, deoarece nu există altă variantă

Olena Zelenska susține că Ucraina este suficient de puternică pentru a putea să treacă peste această iarnă și să lupte în continuare.

„Fără victorie nu poate exista pace. Vom rezista. Suntem pregătiți să îndurăm. Am avut parte de atât de multe provocări teribile, am văzut atât de multe victime, atât de multe distrugeri, încât pana de curent nu este cel mai rău lucru care ni se poate întâmpla”, a spus aceasta pentru BBC.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

UPDATE ORA 08:30. Volodimir Zelenski susține că noi crime de război au loc în Ucraina

Din cauza faptului că Rusia continuă să bombardeze infrastructura energetică a Ucraine i, multe regiuni din țară nu au căldură, lumină și apă caldă. Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, susține că aceste lucruri sunt crime de război.

„Cu temperaturi sub zero grade, milioane de oameni fără alimentare cu energie, fără încălzire și fără apă, aceasta este evident o crimă împotriva umanității”, a spus președintele Ucrainei.

UPDATE ORA 08:00. Rusia se pregătește de o nouă evacuare a civililor

Autoritățile ruse vor să evacueze aproximativ 270.000 de persoane din 15 sate și cătune, din Ucraina, de la doar 100 de km de granița cu Rusia. Dalnyopolubyansky, Kryvopolyansky, Vilshansky și Petrenkovsky sunt așezările rurale vizate.

Citește și: Rusia împinge diplomația militară în Africa pentru războiul cu Ucraina

„Aproape toată partea de sud a regiunii, inclusiv marile centre regionale Rososh și Pavlovsk, se încadrează în zona de o sută de kilometri. Populația totală a acestui teritoriu este de peste 270.000 de oameni”, este menționat în articol.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.