Gelozia lui Volkan atinge cote maxime, după ce o vede pe Asya tot mai apropiată de Aras. Urmăriți un nou episod din serialul ”Infidelul”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei

Gelozia lui Volkan atinge cote maxime

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Infidelul”, la Kanal D.

Serialul ”Infidelul” aduce în fața telespectatorilor povestea inedită a doi soți. În centrul acțiunii se află Asya, personajul interpretat de Cansu Dere. ”Infidelul” spune cu realism povestea tulburătoare a femeii care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect. Destinul i se va schimba însă radical atunci când trădarea îşi face apariția în viața sa.

În încercarea de-al ajuta pe Aras să-și recupereze memoria, Asya începe să se apropie tot mai multe de el.

Gelozia lui Volkan este mai puternică ca niciodată, deși este cu Derin, gândul îi stă la fosta soție.

Citește și: Volkan caută o cale de scăpare și în cere ajutorul lui Selcuk. Asya se află în fața unei situații dificile, după ce poliția îi spune că pacientul ei s-ar putea preface

Aras se îndrăgostește de Asya  

Aras pare să aibă sentimente pentru Asya, astfel încearcă să se apropie tot mai mult de ea.

Asya încearcă să-i fie alături în aceste momente grele.

Volkan îi povestește lui Derin despre Aras: ”Omul nu-și amintește nici propriul nume. Nu își amintește de nimeni, așa că nu a avut pe cine să cheme”.

Ceea ce nu știe Volkan este că soția lui îl cunoaște foarte bine pe Aras și îl vede ca pe o amenințare. Ce ascunde Derin de soțul ei?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aras îi spune Asyei că se simte al nimănui, aceasta îi este alături și îi spune că: ”Nu ești al nimănui, doar că nu-ți amintești”.

Mama lui Derin se teme că fiica ei pune din nou ceva la cale și nu știe la ce să se aștepte din partea ei: ”Ce e în capul ei? Ce mai pune la cale? De ce nu-mi spune?”.

Aras simte că alături de Asya învață totul și se simte în siguranță cu ea. Bărbatul nu poate rezista și o sărută, scenă care se întâmplă sub ochii lui Volkan.

Faptul că fost soție este în preajma unui alt bărbat, nu-i pică deloc bine lui Volkan.

Urmăriți un nou episod din serialul ”Infidelul”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Citește și: Ce mașină de lux conduce Derin din producția Infidelul, în viața reală! „La drum cu al meu” Iată ce achiziție scumpă a făcut recent celebra actriță Melis Sezen!