Marius, victima accidentului în care a fost implicat Culiță Sterp și-a retras plângerea. Cum a reușit artistul să se împace cu cel pe care l-a accidentat grav

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 aug 2023, 01:20

Culita Sterp s-a impacat cu victima

Sursa: Instagram

Culita Sterp a scapat de un capat de acuzare si momentan poate rasufla usurat.

Culita Sterp și victima accidentului pe care artistul l-a provocat în urma cu o săptămână au ajuns la o înțelegere și mai mult decât atât, Marius, tânărul în vârstă de 32 de ani care a suferit accidentul și-a retras plângerea împotriva artistului. În momentul când a ieșit public și a făcut primele declarații, Culita Sterp a ținut să își ceara scuze în primul rand lui Marius:" Vreau să îmi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatul implicat în accident.

Atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat ulterior pe toate planurile”, a spus Culiță Sterp pe Instagram.

Culita Sterp a scapat de un capat de acuzare: Victima si-a retras plangerea

Citește și: "Cu plăcere! Eu sunt băiatul care ți-a acoperit mașina cu prelata să nu mai traga alții de ea!" Mesajul lui Culiță Sterp pentru tânăr

Nu doar Culita Sterp si-a cerut scuze victimei, ci si logodnica lui care a fost prima care a vorbit despre accidentul in care a fost implicat viitorul sau sot: "Scuzele noastre se îndreaptă în special către șoferul autoturismului implicat în accidentul rutier cât și familiei acestuia, știm cât este de greu. Șoferul celalalt este acasă, bine și Culita tine legătură cu el, a precizat într-un video și logodnica lui Culita Sterp.

Citește și: Culiță Sterp a făcut anunțul în miez de noapte: "Pentru mine asta este una din cele mai mari pedepse care mi se putea întâmpla"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar daca artistul își revine încet încet din soc, se pare că mai are de tras mult de pe urma accidentului grav pe care l-a provocat căci nu are voie să părăsească tara în urma unei noii decizii a judecătorilor. Mai mult decât atât, în urma verificărilor s-a constatat că în momentul accidentului Culiță Sterp era sub influența bauturilor alcoolice. Pe numele lui Culiță Sterp a fost deschis dosar penal, fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului.

După ce a stat 24 de ore în arest, Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Judecătorii au decis să artistul să rămână sub control judiciar, iar cererea de ridicare a restricției de părăsirea a țării pe motiv că artistul trebuie să-și onoreze cântările în străinătate a fost refuzată, potrivit româniatv.net.

 

 

Taguri: