Vrei să știi cum să alegi cea mai bună combină frigorifică? Top 5 criterii esențiale

Author: Diana Tilă

Dacă te-ai decis ca anul acesta să îți cumperi o nouă combină frigorifică, dar nu știi ce să alegi, ai ajuns în locul potrivit. Atunci când faci o astfel de achiziție este important să ai numeroase aspecte în vedere, de la buget până la specificațiile pe care le are.

Așadar, dacă vrei să știi cum să faci alegerea potrivită, rămâi aici și citește în continuare acest articol pentru a afla cele 5 criterii esențiale

1. Spațiul de depozitare

Dacă familia ta este una numeroasă și știi că trebuie să fie constant multă mâncare în combină frigorifică, atunci spațiul de depozitare trebuie să fie primul aspect relevant.  Poți opta pentru un frigider care să aibă un volum net începând de la 510l, până la 650 l. Acestea sunt unele dintre cele mai mari dimensiuni pe care le poți găsi pe piața online.

2. Firmă

La momentul actual există numeroase firme de la care poți alege o combină frigorifică, iar uneori poate fi copleșitor să stai să vezi atâtea modele. Dacă vrei să cumperi ceva care se va plia cu nevoile tale, alege o combină frigorifică Beko! Brandul acesta este recunoscut pentru produsele electronice pe care le produc și calitatea pe care o oferă.

3. Caracteristici

Încă un aspect de avut în vedere sunt caracteristicile pe care le include combina dorită. De exemplu, poate să aibă dozator de apă, afișaj electronic sau aparat de gheață. Aceste caracteristici sunt printre cele mai dorite de cumpărători fiind extrem de utile. Sau poate că vrei să ai cât mai multe spații de depozitare, sertare și alte asemenea. Dacă și tu îți dorești ca acestea să fie incluse, și nu numai, este important să citești secțiune de caracteristici, înainte de achiziționare!

4. Preț

Prețul poate fi de cele mai multe ori aspectul care decide dacă vei cumpăra un anumit produs sau nu. Trebuie să știi că o combină frigorifică poate fi destul de scumpă, mai ales dacă alegi una care să aibă multe caracteristici, ca cele menționate anterior. Totul depinde de preferințele tale și de bugetul alocat acestei achiziții. Cu toate acestea, o combină frigorifică poate începe de la prețul de 1.200 de lei și pot ajunge până la 9.000 de lei. Alegerea stă doar în mâinile tale!

5. Clasa energetică

Aici trebuie să te gândești dacă dorești să faci economii pe termen lung sau nu. Dacă faci parte din categoria celor care au zis da, atunci trebuie să optezi pentru un model de combină frigorifică care să aibă clasa energetică A, B sau C. Acestea sunt cele mai bune și vor consuma mai puțin față de cele din clasele E sau F.

În concluzie, combina frigorifică este cel mai important aparat electronic pe care îl putem avea în bucătărie, iar fără aceasta nu ne-am putea menține alimentele proaspete și băuturile reci.  Pentru a face alegerea corectă, ține cont de cele menționate mai sus. Iar acum alege modelul dorit și plasează comanda ta pe Altex.ro în doar câtvea minute!

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.