Sâmbătă, la “ROventura”, George Mihai și Andreea Stravoiu va invită la Ponoarele, importantă vatră de tradiție oltenească

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 25 nov 2022, 16:25

Ponoarele e locul din care, odată ajuns, simți că nu mai pleci, de fapt, niciodată. O parte din inimă îți rămâne acolo, rătăcind între cătunul Răiculeșți, Podul lui Dumnezeu și Conacu‘ Boierului, altarul închinat tradiției din Oltenia de sub Munte.

Sâmbătă, de la ora 15:00, la „ROventura”, George Mihai și Andreea Stravoiu va invită într-o călătorie pe-un tărâm de poveste, la o lecție de turism, tradiție și gusturi unice.

Citește și: Sâmbătă, călătorie de poveste pe Valea Doftanei, la „ROventura”

Sâmbătă, la “ROventura”, George Mihai și Andreea Stravoiu va invită la Ponoarele, importantă vatră de tradiție oltenească

Ponoarele este perla carstului mehedințean și importantă vatră de tradiție oltenească, acolo unde natură parcă s-a jucat, în piatră.

Călătorii noștri vor traversa împreună Podul lui Dumnezeu, ne vom minuna de toate minunile naturale din Oltenia de sub Munte și vom cunoaște oameni care cinstesc comorile zonei prin tot ceea ce fac.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O notă caldă și vie, colorată regăsim în fiecare detaliu prezent în conac. Iar deliciile culinare ale zonei sunt și ele un spectacol în sine.

Atât de simplă și de intensă e experiența această, presărată cu frumuseți la tot pasul încât cu siguranță e o zonă care ți se va lipi de suflet de îndată ce vei apucă s-o cunoști.

Citește și: “ROventura” ajunge în Orașul de pe Milcov, un loc încărcat de istorie, tradiție și cultură

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.