Gelozie și replici acide în Casa iubirii! Nicoleta răbufnește după ce Natalia dă semne că mai tânjește după Sorin! „Vezi că se înțelege destul de prost! Ca și cum tu m-ai călcat acum așa în picioare”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 25 nov 2022, 19:21
video Foto(4)

Nicoleta îi declară subtil război rivalei sale după un prim atac lansat subtil de Natalia, cu intenția clară de a le crea neînțelegeri în cuplu!

Săptămâna aceasta a început într-o atmosferă mai calmă și chiar mai veselă, odată cu apariția fostei concurente Natalia, care a revenit în Casa iubirii pentru a-și cauta din nou jumătatea. Deși atunci unele fete au lansat ideea că tânăra a reintrat în emisiune doar pentru a pune la grea încercare relația dintre Sorin, fostul ei iubit și Nicoleta, actuala lui parteneră. Iată că aceste afirmații au început să prindă contur, deoarece în ediția de astăzi, Natalia a lansat un prim atac subtil menit parcă să o deranjeze pe Nicoleta.

Gelozie și replici acide în Casa iubirii! Nicoleta răbufnește după ce Natalia dă semne că mai tânjește după Sorin!

Deși totul a început dintr-o joacă infantilă, declanșată de Radu, care i-a cerut Nataliei să își amintească cel mai frumos și emoționant moment trăit în Casa iubirii, până să fie eliminată. Fără să stea pe gânduri, concurență a răspuns că cel mai frumos moment ar fi fost sărutul cu Sorin.

În acea clipă Nicoleta a simțit pentru prima dată că relația ei ar putea fi în pericol și a răbufnit, încercând să o pună la punct mai întâi pe Natalia și apoi pe Radu.

Radu: Natalia, din ce îți mai aduci tu aminte care a fost cel mai frumos moment trăit de ține până să pleci din emisiune, când ai fost aici!

Natalia: Sărutul cu Sorin...

Nicoleta: Vezi că se înțelege destul de prost! Că și cum tu m-ai călcat acum așa în picioare!(...) N-am voie să mă deranjeze sau ce? Adică eu ce sunt aici? Pe post de papițoi să ascult orice, să rabd?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În cele din urmă, Natalia a încercat să remedieze lucrurile și să spună mai întâi care a fost cel mai neplăcut moment trăit în Casa iubirii și anume o întâlnire cu Albert. Iar apoi concurență a mărturisit că un moment frumos a fost atunci când a primit în dar un ursuleț din partea lui Costi, pe care l-a păstrat. Însă Ionuț a încercat să readucă în discuție un posibil moment trăit de Natalia alături de Sorin, fostul ei partener din Casa iubirii, iar acest lucru a deranjat-o din nou pe Nicoleta.

Chiar și Sorin a simțit nevoia să intervină: „Tot acolo bateți toți!”

Citește și: Nicoleta, primele semne de gelozie! „Eu ce sunt aici? Pe post de papițoi să rabd orice?” Natalia face dezvăluiri incendiare despre momentele tandre trăite alături de Sorin!

Citește și: Fetele au avut parte de o surpriză de proporții. Noul concurent le-a lăsat mască pe fete: ”Mi s-a umplut sufletul de bucurie”