Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 10, subtitrat în limba română VIDEO. Omer, gest inexplicabil

None: Bianca Hriscu

Omer face un gest care îl va costa scump 

Sursa: Captură KANAL D

Marți seară, de la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 10 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Îl poți urmări și online, live subtitrat în limba română, pe kanald.ro.

În episodul 10 al serialului „Totul pentru familia mea”, cei patru frați trec din nou prin momente dificile. Un gest făcut de Omer le va aduce noi probleme, situația acestora fiind din ce în ce mai grea, cu fiecare zi ce trece.

Ce se va întâmpla în episodul 10 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Dincolo de condițiile grele în care sunt nevoiți să trăiască, cei patru frați rămași orfani simt tot mai mult lipsa părinților, mai ales în momentele cheie din viața lor.

În episodul 10 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”, Omer și Asiye își vor sărbători pentru prima oară ziua de naștere fără părinții lor. Ceea ce ar fi trebuit să fie un moment de bucurie, acum aduce multă tristețe în sufletele gemenilor, dar și ale fraților lor, dorul de părinți fiind din ce în ce mai mare.

Cu toate acestea, Doruk va reuși să aducă un zâmbet pe buzele frumoasei Asiye.

Tânărul își va face apariția în locul în care aceasta locuiește alături de frații ei și îi va dărui un buchet de flori și o jucărie de pluș. Dacă tânăra va fi bucuroasă să primească vizita lui Doruk, băiatul care s-a îndrăgostit de ea și care i-a acordat foarte multă atenție în ultima perioadă, nu de aceeași părere va fi Omer, fratele lui Asiye.

Într-un moment de nebunie, acesta nu va mai ține cont de nimic și îl va pune la pământ pe Doruk, lovindu-l puternic.

Dându-și seama de prostia pe care a făcut-o, Omer va intra în panică și îi va cere ajutorul fratelui său. Care vor fi consecințele pe care le va avea de suportat pentru faptele sale, dar și dacă îl va ierta Kadir și de această dată, având în vedere că în ultima perioadă au fost foarte multe probleme pe care le-a provocat poți vedea în episodul 10 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Berk din serialul Totul pentru familia mea, transformare radicală de look! Iată cum arăta tânărul actor Recep Usta cu părul lung, înainte de a începe filmările pentru această producție!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul turcesc „Totul pentru familia mea” aduce în atenția publicului o poveste impresionantă. Producția turcească prezintă drama a patru copii care rămân orfani, asta după ce părinții lor își pierd viața în mod suspect. Celor patru frați nu le rămâne decât să învețe să se descurce singuri și să facă față tuturor obstacolelor și răutăților, fiecare zi fiind o adevărată provocare pentru ei.

„Totul pentru familia mea” este serialul care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de patru ori pe săptămână, de luni până joi, de la ora 20:00. Serialul este difuzat atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.    

Citește și: Orhan din serialul Totul pentru familia mea, momente dificile pe patul de spital! Iată ce intervenție chirurgicală delicată a suferit recent celebrul actor Cüneyt Mete, la scurt timp după încheierea filmărilor!