Când apare sezonul 2 al serialului „Wednesday”. Producția a ajuns pe locul I în top 10 cele mai bune seriale Netflix

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 aug 2023, 06:05

„Wednesday” a ajuns pe locul I în top 10 cele mai bune seriale Netflix

Sursa: Twitter tabby haworthe truther ♤

Serialul Wednesday de la Netflix ocupă în prezent primul loc în topul celor mai bune zece serii ale serviciului de streaming și a fost bine primit de fani de la premiera sa de săptămâna trecută.

Din păcate, chiar și serialele care par a fi iubite de mulți au fost întâmpinate cu o anulare rapidă de către Netflix. Deși nu se știe deocamdată care este situația și dacă va exista sau nu un al doilea sezon, creatorii serialului, Alfred Gough și Miles Millar, par să spere că seria lor va continua.

Când apare sezonul 2 al serialului „Wednesday”

Într-un interviu acordat revistei Empire Magazine, Alfred Gough a declarat că „Miles și cu mine discutăm între noi despre ce urmează pentru serial. Cu siguranță există mai multe lucruri pe care le poți explora în lumea familiei Addams”. De asemenea, Gough a declarat că el și Miles Millar au „expus cum ar putea arăta un potențial sezon 2 al serialului   Wednesday”, dar că ideile lor sunt încă foarte fluide, deoarece sunt „deschiși să vadă cum reacționează oamenii la primul sezon”.

În ceea ce privește aspectele pe care vor să se concentreze într-un potențial sezon 2, Millar a declarat pentru că lui și lui Gough le-ar plăcea să includă din nou restul familiei Addams în călătoria lui Wednesday, spunând: „Relația dintre Wednesday și Morticia este, de asemenea, esențială pentru serial, iar ideea că Wednesday încearcă să își croiască

propriul drum în afara familiei este importantă”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Viviana Sposub, primul mesaj după ce a ajuns în Los Angeles. Ce părere are vedeta despre viața în America și cum s-a adaptat

Și în timp ce amândoi „vor cu adevărat să concentreze serialul pe Wednesday”, ei vor, de asemenea, cu siguranță, să prezinte familia, „așa cum am făcut-o în acest sezon, în câteva episoade, dacă vom avea un al doilea sezon”.

Jenna Ortega, recunoscătoare că a putut să o joace pe Wednesday Addams

Între interpretarea hipnotizantă a lui Jenna Ortega în rolul lui Wednesday și abordarea oarecum nouă a serialului asupra legendarei familii Addams, ar fi păcat ca Wednesday să se încheie după primul sezon.

Se pare că există destule lucruri pe care serialul le poate construi într-un al doilea sezon, deși Jenna Ortega pare să fie pregătită să spună adio personajului dacă Netflix decide să anuleze serialul. Actrița a declarat pentru NME că „nu am nicio idee dacă ne vom întoarce. Ar putea continua, dar s-ar putea și să se termine. Cred că asta este ceea ce este destul de frumos la serial- avem opțiunea”.

Citește și: Top 5 seriale noi care au aparut in Toamna 2022! Afla ce e nou aici!

Toată lumea speră că Wednesday va avea parte de cel puțin încă un sezon, dar este plăcută ideea că Jenna Ortega are o perspectivă atât de profundă asupra fluidității viitorului serialului. Nu că va fi fericită dacă serialul se termină, ci mai degrabă că apreciază orice timp pe care îl are la dispoziție să interpreteze acest personaj, fie că este vorba doar de acest sezon sau de o continuare a poveștii lui Wednesday.