Două bancomate din Constanța au fost aruncate în aer. Cine sunt suspecții care au dat lovitura

Autor: Lavinia Medrea

Cine sunt suspecții care au dat lovitura

Sursa: Pixabay/antena3cnn.ro - colaj Kanal D

În Constanța, azi dimineață, încă un bancomat din Constanța a fost aruncat în aer, la 11 zile după ce un alt bancomat a fost, de asemenea, „bubuit” de doi suspecți în Castelu, Constanța.

Un bancomat din Pavilionul expoziţional din Constanţa a fost  aruncat în aer azi dimineață, la 11 zile după ce, pe 18 noiembrie, încă un bancomat a avut aceeași soartă în Castelu, același județ. Există doi suspecți care au comis lovitura, iar poliția i-a arestat.

Cine sunt suspecții care au aruncat în aer două bancomate din Constanța

Conform poliţiei din Constanţa, există două persoane, un bărbat și o femeie, care au aruncat în aer două bancomate.

Primul suspect este Apostol Gheorghe Călin, în vârstă de 45 de ani, iar al doilea este Sanginesi Katia, în vârstă de 55 de ani, care ar fi și membra temutei grupări 'Ndrangheta. Echipa este suspectată că ar fi comis fapte asemănătoare și în Italia.

Citește și: Momentul șocant când un câine a fost filmat alergând pe străzile orașului cu un cap de om în gură. Unde a fost găsit cadavrul bărbatului

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Katia Sanginesi are domiciliul declarat în Roma. Conform relatărilor presei italiene, femeia ar fi parte dintr-o grupare care se ocupă cu acest gen de furturi, iar banda din care ar face parte este formată din șapte persoane, șase dintre acestea fiind reţinute de poliţia italiană, printre care și soţul femeii.

Citește și: O femeie care și-a înscenat răpirea a fost condamnată la 18 luni de închisoare. Aceasta a fost dată dispărută de soțul ei

Potrivit poliţiei italiene, gruparea ar fi aruncat în aer de șase ori bancomate din Avellino, Benevento şi Roma în intervalul iulie 2020- ianuarie 2021. Pe lângă furt calificat şi daune provocate băncilor şi oficiilor poştale atacate, persoanele care fac parte din grupare sunt puse și sub acuzația de asociere la un grup infracţional specializat în fabricarea de explozibil şi transport de bunuri furate.

Un bancomat a fost aruncat în aer în Castelu, Constanța

Pe 18 noiembrie, poliţia a fost anunțată că un bancomat de lângă sediul Primăriei şi al Poliţiei Locale din Castelu a fost aruncat în aer. Au fost anunțate și trupele SRI pentru că nu se cunoștea tipul de explozibil utilizat atunci.

Poliţia i-a găsit pe făptași și i-au pus sub filaj. La aproape două săptămâni după ce au dat lovitura, polițiștii i-au reținut pe cei doi suspecți care, în prezent, sunt audiați și vor fi arestați preventiv, cel mai probabil, în cursul zilei de azi.