I s-a făcut poftă de shaorma, așa că a plecat în căutarea ei. Sorin Pușcașu face comparație între cea mai ieftină și cea mai scumpă shaorma

Autor: Andreea Buinoschi

Pofta de shaorma îl aduce pe Sorin la unul dintre cele mai cunoscute restaurante de tip fast-food din București, după care îl aduce și la o shaormerie mică, iar concluziile sunt împărtășite la final.

De dimineață, foamea este mare, așa că Sorin a decis să și-o potolească mâncând shaorma. Prima oprire a fost făcută la un restaurant mare de tip fast-food, iar întreaga experiență a fost surprinsă într-un nou episod „Ieftin Scump”, de pe canalul de YouTube theXclusive.

Sorin Pușcașu, comparație între cea mai scumpă și cea mai ieftină shaorma

La primul restaurant de tip fast-food în care a intrat Sorin, ceea ce și-a dorit să mănânce a fost o shaorma cu pui. Când a văzut că există și opțiunea de „extra carne”, acesta s-a răzgândit imediat și a cerut mai mult. 33 de lei a costat shaorma cu de toate a lui Sorin Pușcașu.

Sos picant, extra carne, maioneză, varză albă, varză roșie, roșii, castraveți murați, puțin ceapă, condimente din belșug și shaoma lui era gata.

Citește și: O nouă provocare „Ieftin Scump”. Sorin Pușcașu, răsfățat cu cea mai scumpă porție de fructe de mare

Băiatul care i-a pregătit shaorma lui Sorin susține chiar că l-a văzut cu două fete, în urmă cu doar câteva zile, la Tineretului. Sorin este prea ocupat să se uite cum shaorma lui este pregătită, ca să se mai gândească dacă a fost sau nu în acea zonă, deși, în primă instanță, a negat acest lucru.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru că le-a plăcut de el, angajații restaurantului i-au făcut un meniu complet, cu suc și cu o porție de cartofi prăjiți, lucru ce, bineînțeles, nu l-a deranjat pe acesta.

„Explozie de gusturi. Sosurile sunt unice, gusturile sunt unice”, atât a putut spune Sorin în primele secunde de când a gustat shaorma.

După ce a gustat suficient cât să tragă o concluzie, Sorin s-a declarat mulțumit și îndrăgostit de shaorma pe care Iulian i-a pregătit-o. Abia ce s-a îndurat Sorin să îi dea și lui Barbone, căci i-a plăcut prea mult.

Shaorma la 10 pentru Sorin Pușcașu

A venit și rândul shaormei ieftine, iar ceea ce a găsit a fost una la 10 lei. D eoarece prețul pe care îl avea nu era prea mare, acesta nu a știut ce să spună despre ceea ce avea să îl aștepte. Pentru a face o comparație ca la carte, și cea de-a doua shaorma a fost tot cu de toate.

Citește și: O nouă provocare „Ieftin Scump” pentru Sorin Pușcașu. Carne de vită de 1.500 de lei, în foiță de aur, VS carne de vită la cel mai accesibil preț

„Nu e rea, mai ales că e doar 10 lei. E sățioasă, dar nu putem să facem comparație. Aici, se simte gustul ăla de ketchup pe care îl găsești în comerț”, cam așa descrie Sorin cea de-a doua shaorma.