Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 11, subtitrat în limba română VIDEO. Cine este adevărata mamă a lui Omer

Autor: Bianca Hriscu

Lui Omer i se ascunde un adevăr important

Sursa: Captură KANAL D

Pe 30 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 11 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Poți urmări noul episod și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

În episodul 11 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”, Kadir se află într-o situație delicată. Acesta cunoaște tot adevărul despre originile lui Omer, însă se teme să îi spună acestuia adevărul.

Ce se va întâmpla în episodul 11 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Deși cei din jur nu au o impresie tocmai bună despre el, Doruk încearcă să le demonstreze tuturor că s-a schimbat și asta de dragul lui Asiye.

Tânărul va recunoaște în fața tuturor colegilor că este îndrăgostit de Asiye, dar că în prezent nu formează un cuplu și asta pentru că ea nu are încredere în el și în sentimentele lui. Doruk este gata să facă tot ce ține de el pentru a-i demonstra frumoasei Asiye că poate să aibă încredere în el. Tânăra are și ea sentimente pentru Doruk, însă îi este teamă ca băiatul să nu își dorească doar o joacă.
Evident, Omer nu este impresionat de cele spuse de Doruk, însă se va stăpâni și nu va interveni.

Kadir cunoaște un secret important despre Omer și care le poate schimba viața tuturor celor patru frați. Mai exact, Omer este fiul lui Suzan. Discutând despre Omer și adevărata lui mamă cu unchiul său, Sengul va auzi conversația și va rămâne șocată. 

Kadir, Omer și surorile lor continuă să trăiască în cotețul unchiului lor.

Într-o discuție cu Suzan, cei doi frați vor descoperi că femeia le-a oferit o sumă de bani consistentă pentru a se muta într-o locuință decentă, bani care nu au mai ajuns la ei. În spatele acestei nedreptăți se află Sengul, mătușa acestora, cea care a decis ca cei 4 frați să  nu intre în posesia banilor. Dacă vor afla Kadir și Omer tot ce a făcut Sengul, dar și dacă vor reacționa în ceea ce o privește pe femeie poți vedea în episodul 11 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Berk din serialul Totul pentru familia mea, transformare radicală de look! Iată cum arăta tânărul actor Recep Usta cu părul lung, înainte de a începe filmările pentru această producție!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul „Totul pentru familia mea” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de 4 ori pe săptămână, mai exact în serile de luni, marți, miercuri și joi, de la ora 20:00. Serialul este difuzat atât la TV, cât și online, live, subtitrat pe https://www.kanald.ro/live.html.     

După cum îi spune și numele, noul serial difuzat la Kanal D îl prezintă pe Kadir, un tânăr care este gata să facă orice pentru familia lui. Este vorba despre 4 frați care au rămas orfani după ce părinții lor au murit, ambii în condiții suspecte. Kadir, Omer, Asiye și Emel ajung să trăiască în condiții grele, într-un coteț, asta după ce mătușa lor, Sengul, a refuzat să îi primească în casa lor. 

Este o poveste impresionantă despre iubire, sacrificiu și destin.

Citește și: Cum arăta Suzan din serialul Totul pentru familia mea, în urmă cu douăzeci de ani, înainte de a recurge la operațiile estetice! Iată ce înfățișare avea actrița Ahu Yağtu la început de carieră!