Exclusiv! Kinga traversează cea mai neagră perioadă din viața ei: "Am dat-o în depresie, mă simțeam dezamăgită și supărată!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 sep 2023, 02:45

Kinga traverseaza cea mai grea perioada din viata ei

Sursa: Captură YouTube

Cea mai controversata concurenta care a fost la Casa Iubirii a povestit despre calvarul prin care a trecut dupa eliminarea din emisiune.

Kinga, una din cele mai frumoase, dar și controversate foste concurente de la Casa Iubirii, a avut curajul să povestească despre calvarul prin care a trecut după ce a fost eliminata din competiția matrimoniala. După ce a petrecut mai mult de 8 luni în show-ul matrimonial, Kinga nu s-a mai putut regăsi în cea care era în emisiune, lucru pe care l-a recunoscut chiar în Culisele Iubirii traversând o perioada destul de neagra, însă acest lucru nu a fost știut de aprope nimeni, mai ales de care fanii frumoasei blonde.

Citește și: Cristina Pucean a răbufnit și a spus adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești: "Acest om fără scupule!"

Kinga a trecut printr-o perioada dificila

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Eram supărată, nu am vrut să fac live-uri, până la urma nu interesează pe nimeni cum te simți și nici nu am vrut să transmit o stare proasta. M-am închis foarte mult în mine, am dat-o în depresie, dar foarte urata. Nu m-am simțit eu în Casa în ultimele doua luni și am fost dezamăgită, supărată. Înăuntrul meu era foarte trist. Vreau să fiu fericita și simt că sunt chiar daca sunt singura! M-au căutat și băieți, dar nu mai am încredere" 

Kinga, curtata intens de barbati din spatiul public dupa ce a fost eliminata

Legat de partea amoroasa, Kinga spune că mulți băieți și-ar dori să o cunoască printre care și Costi, fost concurent la Casa Iubirii cu care, de altfel, s-a și întâlnit la cafea: "Ne-am plimbat, am băut o cafea, dar îl văd că pe un prieten, un frate.

El și-ar dori o iubita că mine, dintr-o bucata, puternica. Mi-a spus că are o relație. Nu mă privește altfel. Nu funcționează altfel decât prietenie. Daca nu simțit chimia și dorința aia ...a dezvăluit Kinga.

 

 

Taguri: