Categoria de români care poate beneficia de 3.000 de euro! Ce condiție trebuie să îndeplinești. Gabriela Firea a dat toate detaliile

Autor: Lavinia Medrea

 Ce condiție trebuie să îndeplinești

Sursa: Facebook Gabriela Firea - colaj Kanal D

Începând cu 5 decembrie, românii pot depune cereri dacă vor să beneficieze de 3.000 de euro de la Guvern. Iată toate detaliile!

Românii pot primi 3.000 de euro de la Guvern dacă vor depune cererile de decontare a procedurilor de fertilizare in vitro. Toți cetățenii eligibili vor beneficia de aproimativ 15.000 de lei din partea Guvernului, relatează România TV.

Ce condiție trebuie să îndeplinești pentru a primi 3.000 de euro de la Guvern

Categoria care poate beneficia de acest ajutor vizează cuplurile, dar și femeile singure cu vârste cuprinse între 20- 45 de ani, pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro.

Citește și: Când se depun cererile pentru procedurile de fertilizare. Persoanele interesate pot primi 15.000 lei de la stat. Condiții de accesare a banilor

Conform proiectului recent aprobat, se pot deconta trei proceduri anual. Ajutorul financiar de la Guvern se va oferi în două tranșe, sub formă de vouchere, în valoare de 5.000 de lei pentru medicamente și 10.000 de lei pentru procedurile medicale necesare. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Doritorii care sunt eligibili pot depune cereirle online începând cu 5 decembrie, potrivit ministrului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea.

Zilele trecute, a fost semnat ordinul comun pentru aprobarea Normelor de aplicare a „Programului social de interes naţional de susţinere a cuplurilor şi a persoanelor singure, pentru creşterea natalităţii”.

Gabriela Firea: „Ne-am luat cu toţii angajament în faţa dumneavoastră”

„Aşadar, începând din 5 decembrie, se pot depune deja cererile. Se pot depune online toate solicitările – pentru că ne digitalizăm, nu mai venim cu dosare cu şină, cu birocraţie – la adresa de e-mail [email protected],

iar evaluarea va fi una cât se poate de rapidă, tocmai pentru ca cuplurile sau femeile singure care apelează la acest program să nu aştepte foarte mult”, a declarat Gabriela Firea.

Citește și: Ce este cardul european pentru tineri și când va fi lansat în România. Gabriela Firea, despre avantajele beneficiarilor

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse a asigurat beneficiarii că programul va avea, în 2023,  „o finanţare suficientă”.

„Le asigur pe toate doamnele care au temeri că se vor sfârşi banii că nu se întâmplă acest lucru şi ne-am luat cu toţii angajament în faţa dumneavoastră să realizăm proiectul pentru întreaga ţară, nu doar pentru Bucureşti, cât a fost acum doi ani”, a promis Gabriela Firea.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.