3 filme scoase de youtuberii români. Ai la ce să te uiți în timpul liber

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 06 sep 2023, 07:15

Youtuberii din țara noastră au început să își facă apariția și în industria cinematografică, iar acestea sunt doar 3 filme scoase de aceștia.

Youtuberii români știu exact ce fel de filme să scoată astfel încât oamenii să rezoneze cu ele și să aleagă să își petreacă timpul urmărindu-le, iar acestea sunt 3 filme pe care merită să le vizionați în timpul liber.

Citește și: 4 filme de top care au fost filmate în România

Filme scoase de youtuberii români

Tabăra

,,Tabăra” este filmul ce a avut premiera anul trecut și a devenit cel mai vizionat film  din România, după weekendul lansării. Peste 65.000 au mers să vadă filmul în care apar fel și fel de personalități.

Această producție cinematografică spune povestea unor copii care ajung într-o tabără ce îi va ajuta să scape de dependența de tehnologie. Această tabără îi va ajuta pe tineri să scape de dependența de telefoane, tablete și rețele de socializare.

Acest film este unul din care tinerii vor învăța câte ceva despre dependența de tehnologie, vor avea parte de umor și intrigi interesante.

Citește și: 4 filme cu Ben Stiller pe care nu trebuie să le ratezi

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

5Gang: Un altfel de Crăciun

Filmul spune o poveste atipică, ce are loc în jurul sărbătorilor de iarnă la care iau parte Selly, alături de colegii lui de trupă Diana, Gami, Pain și Mădălin. Selly, personajul principal, îl cunoaște în perioada Crăciunului pe Corneliu Carafă, iar chiar după această interacțiune a celor doi, acesta dispare. Prietenii personajului principal încep să îl caute, însă au ajuns într-o situație destul de periculoasă, iar situația nu devine mai ușoară atunci când doi polițiști încep să investigheze dispariția.

Miami Bici

,,Miami Bici” este o producție cinematografică ce spune povestea a doi români, Ion și Ilie, ce caută un trai mai bun în Miami, doar că aceștia nu știau că sunt folosiți acolo. Ajunși în Miami, cei doi români simpli au ajuns să lucreze împreună cu Mișu, în afacerile sale dubioase și periculoase. Acest film este o comedie ce este pe placul tuturor, de unde se va naște o frumoasă poveste de dragoste, dar și o despărțire absolut devastatoare pentru unul dintre personaje.

Citește și: 3 filme geniale regizate de Emir Kusturica

Teambuilding este considerat cel mai bun film românesc de după revoluție

,,Teambuilding” este filmul cu cele mai mari încasări din ultimii 30 de ani, pelicula având peste 550.000 de spectatori în sălile de cinema din întreaga țară și asta la doar câteva săptămâni după lansare.

Comedia ,,Teambuilding” a avut încasări în valoare de 2.6 milioane de dolari în primele două luni de la lansarea sa în cinematografe. Acest film deține recordul pentru numărul de bilete vândute, 556.187, întrecând un film regizat tot de Matei Dima, ,,Miami Bici", ce deținea recordul cu 552.238 bilete.

Am bătut încă o dată recordul de prezență în primul weekend la un film românesc. Însă cel mai mult mă bucură să văd că românii au demonstrat că vor să se reîntoarcă la cinema. De data aceasta nu doar că s-au întors, însă au plecat acasă bucuroși și doritori să revină să vadă producții românești de calitate. Asta ne motivează să ne întoarcem la treabă “, a declarat Matei Dima, potrivit adevărul.ro.

Citește și: 4 filme celebre cu Meg Ryan

Sursa: Facebook Teambuilding filmulcinemagia.ro