Cum să porți ghete din piele cu un costum elegant

Author: Diana Tilă

Atunci când te gândești la ce pantofi să porți la costum, este ușor să uiți ce opțiune excelentă pot fi ghetele ca încălțăminte de bază pentru acest sezon. Și cu atât de multe stiluri de ghete dintre care poți alege, nu veți duce niciodată lipsă de opțiuni noi și interesante.

Poți selecta din categoria de ghete pentru barbati de la Marelbo, realizați din piele 100% naturală și de a căror calitate și măiestrie te poți bucura la preț de producător.

Perechea potrivită de ghete din piele poate merge la fel de bine cu un costum elegant ca și pantofii. Citește mai departe pentru a afla mai multe despre cum să porți ghete cu un costum, inclusiv ce tipuri de ghete merg cel mai bine cu un costum și cum să îți stilizezi look-ul.

Poți purta ghete cu un costum?

Poți purta absolut orice costum cu ghete, mai ales în lunile reci de iarnă, când vrei să-ți păstrezi picioarele calde și confortabile. Fie că participi la o ședință la birou sau mergi la petrecerea de Anul Nou, ghetele elegante din piele reprezintă acompaniamentul ideal pentru costumul tău. Având la dispoziție o mulțime de modele de ghete dintre care poți alege, este ușor să găsești perechea perfectă pentru această ocazie.

Ghetele până la gleznă și costumul

Nu există o combinație mai bună decât ghetele până la gleznă și un costum elegant. Deoarece există multe tipuri de ghete care intră în această categorie, te poți distra încercând diferite stiluri, culori și materiale. Iată doar câteva opțiuni din care poți alege:

  • Ghete Chelsea cu un costum

Ghetele Chelsea sunt piese emblematice. Cu vârful lor rotunjit și marginea laterală elastică care se distinge, ghetele Chelsea sunt o alegere de stil populară atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Aceste ghete sunt de obicei confecționate din piele, ceea ce le face atât de rezistente, cât și impermeabile - un alt bonus, mai ales în timpul lunilor mai umede de iarnă. Alternativ, pentru a adăuga puțin farmec în look-ul tău, poți alege o culoare care să iasă în evidență.

 

  • Ghetele fără șireturi cu un costum

Fiind o încălțăminte de bază de zeci de ani, ghetele fără șireturi sunt o altă opțiune elegantă pe care să o porți cu costumul tău. Cel mai adesea întâlnite în culori precum negru, cafeniu și gri, aceste modele se potrivesc cu aproape orice stil de costum, fie că ești îmbrăcat formal pentru muncă, fie că este mai degrabă un context smart casual.

Pentru un look clasic, asortează un costum negru cu ghete negre sau, pentru a atinge acele puncte suplimentare de stil, încearcă să optezi pentru un costum gri cu ghete maro, obținând o combinație de culori paradisiacă.

 

  • Ghete cu șireturi cu un costum

Aceste modele nu pot da greș atunci când sunt asortate cu un costum și alese corect - și, având la dispoziție nenumărate opțiuni de culoare, poți fi cât de creativ dorești. Culorile neutre sunt destul de la modă în acest moment, așa că de ce să nu optezi pentru un costum de culoare cafeniu asortat cu ghete maro? Sau, pentru ceva mai discret, asortează un costum negru cu ghete de aceeași culoare, obținând eleganța desăvârșită.

Cu fiecare model de ghete, poți fi creativ și cu restul ținutei tale. De la ghete Chelsea la ghete clasice cu șiret sau fără, există atât de multe stiluri pe care le poți purta cu un costum. Dacă ești în căutarea mai multor tipuri de încălțări care să se potrivească cu costumul tău, consultă magazinul online sau unul dintre cele peste 50 de magazine fizice din țară, Marelbo.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.