Exclusiv! Cine este noul iubit al Ștefaniei de la Casa Iubirii și unde l-a cunoscut. Bruneta are deja o relație serioasă cu el: "Totul a pornit de la niște mesaje!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 08 sep 2023, 00:40

Iata ca dupa luni bune, a iesit si soarele pe strada Stefaniei care in prezent se simte iubita si la randul ei iubeste din tot sufletul.

Stefania, fosta concurenta de la Casa Iubirii care a suspinat luni la rand după Cristian, cel care a părăsit-o pentru o tânără din Cluj cu care a și plecat ulterior în SUA, și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr pe care l-a cunoscut mai bine de ziua ei. Desi se mai văzuseră înainte, nu a fost nimic serios, ba mai mult au păstrat o relație distanta fiind o cunoștință a varului ei, povesteste Stefania pentru Culisele Iubirii. Cât despe Cristian, Stefania spune că nu l-a mai revăzut de atunci de când s-au întâlnit în club și nu mai

știe nimic de el și nici nu își dorește având în vedere că a fost doar o experiență pe care oricum nu o regreta.

Citește și: Exclusiv! Kinga dezvăluie adevăratele motive pentru care nu poate trece cu vederea gestul Larisei din Casa Iubirii: "Asta înseamnă să îmi fii alaturi?"

Cine este noul iubit al Stefaniei, fosta concurenta de la Casa Iubirii

"Totul a pornit de la niste mesaje pe care le-am văzut și de atunci am rămas împreună. Suntem de o luna și jumătate împreună. După ziua mea, în seara aia, ne-am revăzut, am ieșit și am rămas împreună. Pe Cristian nu l-am mai văzut, nu mi-am mai dorit. A fost o etapa din viață mea, o experiență și nimic serios. Nu regret nimic din ce am făcut până acum.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Surprinzător eu și iubitul meu avem multe chestii împreună.

Suntem un cuplu, momentan eu stau mai mult la el. Nu suntem chiar mutați. El sta singur. Nu ne grăbim. Nu vrem să sărim anumite etape, totul a venit de la sine." 

Citește și: Exclusiv! Kinga, întălnire memorabilă cu Jador. Cum a reușit focoasa blondă să păcălească bodyguarzii și să ajungă direct în fața artistului 

Stefania, socata de eliminarea Kingai de la Casa Iubirii

Cât despre concurenții de la Casa Iubirii, Stefania spune că a fost un soc în momentul când Kinga a fost eliminata deoarece merita să mai rămână în competiția matrimoniala. Cele doua au mai schimbat impresii pe Instagram, Stefania fiind cea care a contactat-o pe Kinga deoarece și-a văzut geaca la ea. Fosta concurenta a dezvăluit că nu s-a supărat deloc, mai ales că o credea pierduta, însă se bucura că a ajuns la Kinga.

Stefania este la curent cu tot ce se întâmplă în Casa, însă spune că nu s-ar mai întoarce acolo, totul fiind o etapa încheiată pentru ea.