Harika din producția Totul pentru familia mea, a dezvăluit cea de-a doua mare pasiune a sa! Iată ce face celebra actriță Gözde Türker când nu se află pe platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 dec 2022, 11:36
totul pentru familia mea Foto(4)

Gözde Türker, o tânără speranță a cinematografiei turcești

Sursa: Instagram Gözde Türker

Gözde Türker se numără în prezent printre cele mai apreciate actrițe ale generației sale, datorită talentului ei desăvârșit și a carismei sale aparte.

Deși are doar 27 de ani, Gözde Türker a reușit să cucerească telespectatorii încă de la primele ei apariții pe micile ecrane, cu talentul ei uluitor și cu o atitudine cameleonică. Cel mai recent proiect al tinerei actrițe este serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat magistral un rol negativ, ce i-a adus mare succes. Dincolo de marea ei pasiune pentru actorie, Gözde a dezvăluit tuturor fanilor săi, pe contul ei de socializare că iubește la fel de mult și muzică.

Harika din producția Totul pentru familia mea, le-a dezvăluit cea de-a doua mare pasiune a sa

Publicul din România a cunoscut-o pe talentata Gözde Türker încă din anul 2015, în serialul Suleyman Magnificul sub domnia iubirii, în care a jucat rolul Sultanei Safiye. Iar apoi tânăra actriță a revenit la Kanal D în producția Mireasa din Istanbul, în care a interpretat rolul Ulfet, iar de curând această a reapărut într-un nou proiect de amploare, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care joacă impecabil rolul Harika.

Citește și: Harika din serialul Totul pentru familia mea, nuntă de poveste în Turcia! „Te iubesc, soțule!” Iată cum a arătat talentata actriță Gözde Türker în rochie de mireasă și cine este carismaticul ei soț!

Născută în anul 1995, în Istanbul, Gözde Türker și-a dorit încă din perioada adolescenței să devină o actriță de succes, iar destinul avea să îi pregătească un drum lin către celebritate.

Încă din timpul gimnaziului, Gözde a urmat studiile unei școli private de teatru pentru copii, iar în perioada liceului, aceasta a început să joace în echipa de teatru a școlii. La vârsta de 18 ani, după încheierea liceului, ambițioasa tânăra s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat al Universității Mimar Sinan, pe care a absolvit-o cu succes, reușind să își vadă marele vis împlinit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2014, Gözde Türker a debutat pe platourile de filmare ale serialului Suleyman Magnificul sub domnia iubirii, cu rolul Sultanei Safiye, care a însemnat și primul pas către culmile succesului.

Doi ani mai târziu, tânăra actriță a fost cooptată să joace în serialul Poyraz Karayel, apoi în anul 2018, Gozde a acceptat să joace în producția Mireasa din Istanbul și în 2020 a fost cooptată în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în rolul Harika.

De curând, celebra Gözde Türker a publicat pe contul ei de socializare un scurt clip în care apare cântând excepțional refrenul unei piese renumite.

Astfel, actrița le-a mărturisit fanilor ei care este cea de-a doua mare pasiune a sa, pe lângă cea pentru actorie. Si mai mult decât atât, tânăra a dezvăluit faptul ca se ocupa temeinic in ultima vreme si chiar a înregistrat câteva piese.

„Muzica vindecă, hrănește și înfrumusețează!”, a scris Gözde Türker pe contul ei de Instagram.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Harika, la un pas de a-și atinge scopul! Suzan va lua o decizie dureroasă în privința lui Ömer, care va fi aspru pedepsit!