Iancu Sterp a scrâșnit din dinți cât a putut, însă nu a mai rezistat și i-a răspuns unei internaute care l-a ironizat pe Culiță Sterp: "Cei care au scornit asta, or să plătească!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 08 sep 2023, 05:40

Iancu Sterp, mesaj pentru o internauta

Sursa: Instagram

Iancu Sterp nu s-a mai putut abtine si a rabufnit in momentul in care o internauta i-a scris un mesaj ironic la adresa fratelui sau.

Culita Sterp a luat atitudine si a venit public cu declaratii dupa ce mai multe publicatii media si televiziuni au sustinut si au publicat materiale conform carora el a fost autorul unui accident din 2016 care s-a soldat cu o persoana decedata. Nimic mai fals caci s-a dovedit ca totul a fost un fakenews, iar Culita Sterp a actionat deja in Instanta trusturile media care au publicat aceasta stire. Insa, de cand s-a probagat stirea si pana acum, oamenii au tot scris mesaje familiei, unele de sustinere, insa altele foarte dure si rautacioase la adresa cataretului.

Atat Culita cat si fratii lui au primit mesaje acide care i-au determinat pe toti sa vorbeasca si sa ii roage pe oameni sa inceteze in a mai face afirmatii daca nu se informeaza corect pentru ca pot rani foarte grav. 

Iancu Sterp, mesaj dur pentru o internauta

Nici Iancu Sterp nu a fost scutit de astfel de mesaje si pe langa cele de sustinere pentru familie si in special pentru Culita Sterp, a primit si multe ironii la adresa fratelui sau.

Mai mult, unul dintre mesaj l-a scos din sarite, insa fiul cel mic al mamei Geta si-a pastrat cumpatul si a incercat sa fie foarte politicos fata de cea care l-a ironizat pe Culita: "Informeaza-te mai bine, draga mea. Cei care au scornit asta, or sa plateasca cum fiecare plateste pentru greseala lui." Dupa raspunsul lui Iancu, mai multi fani au sarit si i-au luat apararea, iar mam Geta l-a felicitat pentru raspunsul dat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ileana Sterp, zdruncinata de un mesaj primit pe retelele de socializare

Sora lui Culiță, Ileana Sterp nu a mai rezistat nici ea și a răbufnit, spunând că cel mai urât mesaj pe care l-a putut primi în aceste zile a fost ”Cum e să fii sora unui criminal?”   Situația nu este deloc plăcută pentru familia Sterp, iar Culiță a promis că nu va lăsa lucrurile așa, ba chiar a făcut demersurile necesare pentru a da în judecată televiziunile care l-au denigrat.

”Aș vrea să vizionați și să ascultați cu atenție acest vlog toți aceia care mi-ați dat mesaje urât despre fratele meu. Cel mai urât a fost ”Cum e să fii sora unui criminal?” Acela m-a afectat foarte tare, cu toate că știam că presa spune minciuni și adevărul va ieși la iveală”, a scris Ileana Sterp pe InstaStory, în dreptul clipului lui Culiță Sterp.