Vlăduța Lupău și Iair, fiul ei, au ajuns la medic. Ce a spus artista, la ieșirea din clinica medicală

Autor: Andreea Buinoschi

Vlăduța Lupău și Iair, fiul ei, au ajuns la medic. Ce a spus artista, la ieșirea din clinica medicală

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău, împreună cu Iair și cu Adi Rus, au mers la medic. Micuțul artistei a împlinit patru luni în urmă cu două zile, de Sfântul Nicolae.

Vlăduța Lupău, Adi Rus și Iair, fiul lor, au ajuns la medic. Imediat ce au ieșit de la control, artista le-a spus fanilor de ce a ajuns la medic, dar și cum stau lucrurile.

Vlăduța Lupău și fiul ei au mers la controlul de patru luni

În urmă cu doar câteva zile, micuțul Iair a împlinit patru luni, iar părinții lui l-au dus la control.

La ieșirea din clinica medicală unde a și născut, artista a spus că totul este în regulă.

„Am fost la medic, la controlul de patru luni și suntem super. La pediatru ”, a spus Vlăduța Lupău, pe contul ei de Instagram.

Acum, artista stă doar cu fiul ei în brațe, dar, timp de câteva zile, aceasta a trebuit să stea departe de el, deoarece a fost plecată în Statele Unite ale Americii.

În urmă cu ceva timp, artista a anunțat că luna decembrie va fi una extrem de aglomerată pentru ea și cu foarte multe proiecte de onorat.

Citește și: Vlăduța Lupău, mesajul cu care și-a îngrozit fanii: „Sunt aproape cheală”. Artista trece prin momente dificile

Dorul pentru Iair era foarte mare, motiv pentru care, aflată pe o plajă din Miami, i-a scris numele în nisip.

Chiar și așa, Iair a rămas pe cele mai bune mâini, căci tatăl lui, Adi Rus, este cel care a avut grijă de micuț.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ați scris vreodată numele persoanei iubite pe nisip? Eu da... și încă mai scriu #iair #iubireamea”, a fost mesajul postat de îndrăgita artistă, atunci.

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt topiți după fiul lor

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini și, într-un final, a reușit să rămână gravidă cu Iair. Deoarece acesta a venit în urma unei suferințe mari, simțită de amândoi, acum că au un copil, Vlăduța și Adi Rus nu se pot dezlipi de el și fiecare gest mica al lui îi fascinează.

În urmă cu ceva timp, Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor ei din mediul online că Iair a râs în hohote, pentru prima dată, iar momentul a fost unul extrem de frumos pentru cei doi părinți.

„Vreau să vă zic o chestie. Aseară a râs pentru prima dată în hohote, a făcut așa: «hahaha, hahaha, hahaha ».

A fost atât de tare. E atât de tare când îl auzi pentru prima dată că râde în hohote. Mă uitam cu Adi și am zis: «doamne, nu cred, ce tare și ce fain e sentimentul ».

Citește și: Prin ce schimbări trece Vlăduța Lupău de când a devenit mamă. Ce a făcut când a ajuns la Hollywood: „Locurile în care mergeam”

Bine, nu știu dacă pe voi vă interesează treaba asta, dar am zis că eu vreau să vi-o zic ,pentru că mie mi s-a părut foarte faină această experiență, trăire, acest sentiment. Nu vă interesează, mă rog, dar am zis să o las aici, pe Instagram, că băiețelul meu a râs pentru prima dată, ieri, în hohote. Sunt fericită!”, a spus aceasta.