Roby Mund, antrenorul lui Iancu Sterp, rupe tăcerea: "Iancu Sterp nu mai luptă în februarie!" Adevărul despre sumele de bani încasate de fiul mamei Geta din lupte

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 09 sep 2023, 00:15

Cat a incasat Iancu Sterp in meciul cu Ovidiu Neveu

Sursa: Captură YouTube

Antrenorul care il pregateste in Galele RXF pe Iancu Sterp lupta tacerea dupa afirmatiile facute de Filip Albu si Pitbull Atodiresei.

Roby Mund a ținut să clarifice unele aspecte legate de contractele cu cei de la RXF și sumele de bani pe care atât el cât și fiul mamei Geta le încasează de pe urma meciurilor pe care le au în Gale. Antrenorul a fost destul de deranjat de afirmațiile făcute de cei doi luptători, Pitbull Atodiresei și de Filip Albu care au omis să spună câteva lucruri. Roby Mund nu i-a acuzat că au mințit, însă nu au spus tot adevărul, de unde și unele informații eronate legate de mai multe aspecte ale acestor Gale în care fiul mamei Geta participa.

Care au fost sumele castigate de Iancu Sterp din meciurile RXF

Citește și: Antrenorul lui Iancu Sterp arunca bomba: "Le-a adus cei mai mulți bani. S-a simțit folosit!" Cum s-ar fi folosit organizatorii RFX de notorietatea lui pentru a caștiga bani

În primul rand Roby Mund a dezvăluit că: "Iancu Sterp nu mai lupta în februarie!" și mai mult a făcut lumina în ce privește aspectul banilor încasați de fiul mamei Geta: "Eu și Iancu am ajuns la o legătură la alt

nivel și pentru că nu sunt bani implicați la mijloc am reușit să facem și alte lucruri în afara de antrenamente. Să fie clar că eu NU primesc niciun ban din urma luptelor RXF. Hai să vorbim de contractele lui Iancu Sterp: "În contractul la meciul cu Ricardo nu am fost implicat deloc deoarece el a venit la sala după ce a semnat contractul. Sumele câștigate de campionii RXF, au fost acolo doua meciuri la băieți și la fete, sunt de 800 de euro.
Deci, campioana RXF a castigat 800 de euro. Iancu a castigat mai mult, nu foarte mult dar a castigat mai mult. A venit RXF 41, trebuia să să fie Iancu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roby Mund: "Atat a fost contractul cu Neveu!"

Meciul trebuia să fie în jurul lui Iancu, fiind main event-ul din aceasta Gala. Cel care lupta în main event este cel mai cunoscut, este un meci pentru centura și este și cel mai bine plătit pentru că aduce tot publicul în acea Gala. Așa ar fi trebuit să fie și în acest meci pentru Iancu.

Iancu trebuia să primească 5 000 de euro pe meci."

Roby Mund a dezvăluit că a vrut să renegocieze contractul pentru Iancu deoarece alti luptători au cerut mai mult și într-un final a ajuns la suma de 7 500 de euro. "Atât a fost contractul cu Ovidiu Neveu!"