Culiță Sterp a rămas singur cu copilul după ce iubita lui a plecat de acasă! Imaginea care i-a uimit pe fani: "Prima dată când plec eu!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 ian 2023, 09:01

Logodnica lui Culita Sterp a plecat de acasa

Sursa: Instagram

Logodnica lui Culita Sterp a postat o poza si un mesaj emotionant pe pagina ei de Instagram, lucru care i-a induiosat teribil pe fanii celor doi.

Apele încep în sfârșit să se liniștească în familia Sterp și lucrurile să revină la normal, iar Culita Sterp împreună cu logodnica și fiul lor să se bucure, în sfârșit, de Sărbători așa cum se cuvine. Au împodobit bradul împreună, s-au bucurat de cadourile aduse de Moș Nicolae, s-au jucat și distrat așa cum face o familie normala în preajma Sărbătorilor de iarna.

Logodnica lui Culita Sterp: "Prima data când plec eu și îi las pe amândoi acasă!" 

Citește și: Soacra Getuței Sterp i-a luat fața celebrei sale nurori în noaptea de Revelion! Cum s-a fotografiat alături de cei doi fii ai ei și de Getuța Sterp

Mai mult decât atât, logodnica artistului le-a promis în același vlog fanilor că le vă spune despre o surpriza și despre locul unde vă pleca. Iată că la câteva zile după publicarea filmuletului pe Youtube, iubita lui Culita Sterp a plecat la Istanbul, cel mai probabil în interes de afaceri pentru magazinul pe care și l-a deschis recent și care merge că pe roate.

Însă, nici bine nu a plecat căci, că orice mama, îi este dor de puiul ei și daca până acum, doar Culita era cel plecat cu cântari, iată că blonda a fost nevoita să stea puțin departe de cei doi. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel, logodnica lui Culita Sterp a publicat una din cele mai emoționante poze pe Instagram în timp ce făcea un videocall cu Milan și viitorul sau soț: "Prima data când plec eu și îi las pe amândoi acasă!" Blonda este foarte fericita pentru faptul că i s-a împlinit un vis la care muncește de peste un an, acela de a-și deschide propriul magazin online de haine pentru copii și adulți.

Iubita lui Culita Sterp a dat lovitura cu site de haine

Mai mult, iubita lui Culita Sterp a avut vânzări record în primele zile de la deschidere, cererea fiind atât de mare încât stocurile s-au epuizat rapid. Mai mult, foarte mulți fani ai cuplului din străinătate au cerut să se facă livrări și acolo ceea ce s-a întâmplat spre deliciul frumoasei iubite a cântărețului care primește mesaje din toate colturile lumii:" "Poate ca la suprafață, e doar despre haine — unisex, în culori plăcute și neutre, extrem de confortabile, și cu foarte

mare accent pe calitate, ambalate cu grijă, și atenție la fiecare mic detaliu, cu gândul la micuții care le vor purta. Dar e mai mult de atât! E și despre dragoste maternă, despre familie și conexiune, despre bucuria lucrurilor simple, și despre a-i oferi puiului de om ocazia să-și spună singur povestea, în loc să lase hainele să vorbească în locul lui. Pur… și simplu, se arata pe site-ul frumoasei logodnice a cantaretului.