Motivul incredibil pentru care un cuplu și-a ucis copilul de doar opt luni. L-au înecat într-o cadă

Autor: Lavinia Medrea

Motivul incredibil pentru care un cuplu și-a ucis copilul de doar opt luni. L-au înecat într-o cadă

Sursa: Webster County Jail

Un cuplu din Iowa a fost acuzat de uciderea fetiței lor, despre care poliția spune că au înecat-o într-o cadă.

Procurorii cred că Brandon Thoma, în vârstă de 31 de ani, și Taylor Blaha, în vârstă de 24 de ani, și-au înecat fetița, Kayleen Lee, în cadă. Motivul este incredibil.

Motivul pentru care un cuplu și-a ucis copilul de doar opt luni

Potrivit unei declarații, Blaha a descoperit că era însărcinată în aprilie. Ea a născut o fiică pe 16 noiembrie în apartamentul ei din Fort Dodge.

Pentru a ușura durerile nașterii, Thoma i-a dat metamfetamine.

Citește și: Cine este românca ucisă cu sânge rece în Italia. Femeia avea doar 43 de ani și era mamă

Cuplul plănuia să o dea pe fiica lor surorii sale pentru a o crește, dar s-a temut că vecinii lor vor suna la poliție când vor auzi plânsetele copilului.

Thoma și Blaha aveau deja împreună un băiat de doi ani, iar Thoma a declarat că era îngrijorat că ar putea pierde custodia dacă autoritățile ar descoperi metamfetamine în organismul nou-născutului lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: O elevă de doar 14 ani a fost înjunghiată mortal în fața prietenei ei de 13 ani. Copilele se îndreptau spre școală când a avut loc tragedia

Feoarece se temeau că plânsetele acesteia vor atrage poliția, cuplul a decis să țină capul bebelușului sub apă în cadă, la doar câțiva metri de locul unde Blaha tocmai născuse.

Poliția a găsit cordonul ombilical al copilului într-un sertar din casă

După ce a percheziționat apartamentul cuplului, poliția a găsit ceea ce ei cred că este un cordon ombilical sau o placentă ascunsă într-un sertar al comodei. Cu toate acestea, ei nu au găsit încă trupul bebelușului.

Thoma se confruntă, de asemenea, cu o acuzație suplimentară de abuz de cadavru după ce a recunoscut în fața poliției că a plecat cu fiica sa nou-născută într-un rucsac. Mesajele text dintre Thoma și Blaha arată că acesta plănuia să o îngroape pe fiica lor într-o zonă împădurită.

O percheziție a telefoanelor cuplului a dezvăluit, de asemenea, că aceștia au căutat metode de a provoca un avort spontan cu câteva zile înainte ca Blaha să nască.

Dosarele statului arată că Thoma are un cazier lung. El a fost acuzat de numeroase infracțiuni minore, în principal pentru furt.

Cuplul va avea audieri preliminare pe 15 decembrie. Amândoi au fost reținuți pe o cauțiune stabilită la un milion de dolari.